FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Associació Esportiva Vidabona
Foto: Associació Esportiva Vidabona

Agenda / Competició

Trail Serra Cavallera

Distància 21.5km
Desnivell +1850m

Aquesta prova forma part de
2018 - 17º Copa Catalana Curses per Muntanya

Ripollès Curses per Muntanya

25 de març 2018

Ogassa

Ogassa

Preu 19€ Federats - 22€ No Federats

Entitats organitzadores

ASS. ESP. VIDABONA

El Trail Serra Cavallera es una cursa inèdita , creada amb tots els sentis i sensibilitats per oferir el millor d’aquests paratges a tots els participants.

El seu recorregut descobreix llocs amagats, camins perduts, vistes espectaculars, i paratges que et faran sentir la muntanya en tota la seva essència.

El programa consta de 3 curses:

El Trail Serra Cavallera, organitzat per l’AE Vidabona, obre la 17a edició de la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el 25 de març. Enguany, la copa catalana consta de quatre proves i es tancarà amb la clàssica Pujada al Montsià “Memorial Francesc Bort (Madro)”, el 30 de setembre, a Alcanar (el Montsià).

El Trail Serra Cavallera és una cursa creada amb tots els sentits i sensibilitats per oferir el millor d’aquesta serralada a tots els participants. El recorregut de la prova descobreix llocs amagats, camins perduts, vistes espectaculars i paratges per sentir la muntanya en tota la seva essència.

Cursa de 21 quilòmetres– Puntuable per la Copa Catalana de curses per muntanya. Categories sub-23, senior, veterà i master tant femení com masculí.

Cursa de 11 quilòmetres. Categories junior, senior, veterà i master tant femení com masculí.

Cursa de 7,5 quilòmetres. Categories cadet i absoluta (+ de 18 anys) en femení i masculí.