FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

Raions – 30a Cursa CEC – Collserola

Aquesta prova forma part de
2021 - Circuit Català d'Escoles Trail

Barcelonès Curses per Muntanya

19 de desembre 2021 - 9:30

Escola Sant Gregori

Preu Cursa dels Raions – 9€ - Cursa dels Raions, Soci CEC – 7€ - Assegurança obligatòria d’accidents – 3€

Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. DE CATALUNYA

Contacte

619469518
cec@cec.cat

Després d’un any i mig sense curses de muntanya per la pandèmia de la Covid-19, retornem amb tota la il·lusió i ganes de sempre amb la  30a Cursa de CEC-Collserola, i una novetat important, afegim la Cursa dels Raions per infants i joves entre 5-12 anys inclosa en el Circuit Català d’Escoles Trail de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Els quatre recorreguts per infants i joves està adaptat a les seves possibilitats i combinen pista i corriol amb un desnivell molt moderat i té com a objectiu principal, fomentar el trail running  i els valors que comporta la seva pràctica, com són: la descoberta, l’estima i el respecte pel medi natural, l’esforç, la superació, la solidaritat i sobre tot, passar-ho bé i gaudir dels darrers dies de l’any de la millor manera possible, corrent!!!!!!

CURSA DELS RAIONS

El recorregut de la mitja marató serà molt similar a l’edició del 2019, però amb algunes variacions per adaptar-lo als camins i corriols autoritzats pel Parc. Tot i així , segueix mantenint el seu caràcter assequible i ràpid pels que s’inicien en les distàncies mitges, predominant la pista al corriol i amb tram tècnic que requereix certa habilitat i experiència.

  • 08.00h  8.30h Mitja Marató. Entrega de dorsals amb xip (Residents fora de Barcelona i sota petició)
  • 09.00h Sortida Mitja Marató
  • 09.30h Sortida Cursa dels Raions SUB 6 i SUB 8
  • 09.35h Sortida Cursa dels Raions SUB 10
  • 09.40h Sortida Cursa dels Raions SUB 12
  • 11.30h Entrega de premis i trofeus

De forma especial aquest any, el Centre Excursionista de Catalunya, vol seguir insistint en la importància de col·laborar en la protecció del Parc Natural de la Serra de Collserola per part de tots els que realitzem activitats en el medi natural, sigui corrent, passejant, caminant o en bicicleta.

La seva bona conservació és clau perquè segueixi mantenint el seu valor ecològic, paisatgístic i de lleure d’una àrea metropolitana ja de per si, molt congestionada.

Collserola et Cuida, Cuida Collserola.

És vital respectar els consells i les normes.