FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

Escanyabocs

Distància 25 Km
Desnivell + 1300 m

Aquesta prova forma part de
2019 - Opens FEEC Curses per Muntanya

Alt Urgell Curses per Muntanya
Entitats organitzadores

UNIÓ EXCTA. URGELLENCA

Contacte

escanyabocs@aj-laseu.cat

Amb el suport de:

Escanyabocs ’19 és una prova multiesportiva oberta a participants majors de 14 anys (nascuts i nascudes l’any 2005 o anteriors). Els participants menors de 18 anys ho podran fer amb una autorització del pare, mare o tutor legal.

La inscripció a l’Escanyabocs ’19, a qualsevol de les seves proves, té un cost de 20,00€ que inclou el dret de participació, dorsal, assegurança d’accidents, avituallaments, part del material necessari per cada prova (mapes d’orientació, elements per al raid, etc.), dinar de cloenda i impostos.

Amb l’esperit de fer de l’Escanyabocs una experiència multidisciplinària i única, la inscripció a qualsevol prova adicional només té un cost de 5,00€.

La inscripció al Mini Escanyabocs està oberta a nens i nenes de 8 a 13 anys (nascuts i nascudes entre 2006 i 2011). En aquest cas serà necessari també una autorització del pare, mare o tutor legal. El cost d’inscripció al Mini Escanyabocs és de 10,00€.

El termini per formalitzar les inscripcions es tancarà el dijous 16 de maig de 2019 a les 23:00.

Per a formalitzar la inscripció, si us plau llegiu atentament les normes següents i, a continuació, podreu accedir al formulari d’inscripció.

  • Ompliu tots els camps del formulari, especialment tots aquells que estiguin marcats com a obligatoris.
  • És important que feu constar un telèfon i un correu electrònic de contacte que siguin vàlids i operatius, per tal que us puguem fer arribar les comunicacions relatives a la prova. Assegureu-vos, si us plau, d’escriure el correu electrònic correctament.
  • En cas de participar en la cursa Trail i voler puntuar per la Copa Catalana, haureu de seleccionar la casella corresponent i facilitar la informació que se us demana.
  • En cas de participar en el Triraid, haureu de fer constar el nom de la vostra parella. En qualsevol cas, tots dos membres de la parella hauran de formalitzar la seva inscripció individual.
  • En la Pedalada BTTtrieu el circuit que voleu fer de cara a facilitar les tasques de l’organització.
  • Cal que trieu si voleu la samarreta oficial de l’Escanyabocs ’19. La samarreta té un preu exclusiu de 5,00€ i hi ha 800 unitats per als primers participants que ho confirmin i facin el pagament. Els inscrits a l’Escanyabocs de Ferro individual obtindran la samarreta d’obsequi i sense cost.
  • Cal que assenyaleu si voleu participar en el repte de l‘Escanyabocs de Ferro, sènior o júnior (per a menors de 18 anys, nascuts el 2002 o abans). Per participar en l’Escanyabocs de Ferro cal apuntar-se i completar les proves del Triraid, l’Orientació, la cursa Trail i  la Pedalada, d’acord amb la normativa de la prova. En la inscripció marqueu totes les proves i també la casella Escanyabocs de Ferro.