FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: associació esportiva de muntanya de Capellades
Foto: associació esportiva de muntanya de Capellades

Agenda / Competició

Cursa Neandertal

Distància 16.5 Km
Desnivell -1200m

Aquesta prova forma part de
2019 - Opens FEEC Curses per Muntanya

Anoia Curses per Muntanya
Entitats organitzadores

ASS. D'ESP. DE MUNTANYA DE CAPELLADES

Contacte

645810602
info@aemdekp.com

1.La cursa està oberta a tothom que accepti el present reglament,sempre i quan la inscripció s’hagi fet  correctament, tant en temps com en forma. No es permetrà la inscripció i/o  participació a menors de 14 anys en la cursa.
Els participants menors de 18 anys, Hauran de omplir una autorització del seu pare, mare o  tutor legal per a poder participar a la cursa, les trobareu a la taula de entrega de dorsals.
4.La Cursa
2.La sortida es donarà a les 9:00 del dia 27 d’octubre de 2019 a la Plaça de Missa  de  Capellades, davant de la Iglésia.
Els participants disposaran de 4 hores des de l’inici de la prova per completar el recorregut. Els  atletes que arribin després del temps màxim fixat poden no aparèixer a les classificacions de  l’organització.
3.El recorregut
3.1 • Cursa 18K. Es desenvoluparà sobre una distància aproximada de 18 km i un desnivell acumulat de 1100+. en un  terreny en què sols es trepitjaran uns centenars de metres d’asfalt per zona de muntanya (Un  3 % del total de la cursa) i la resta serà per camins (senders, camí ample, barrancs, corriols,  trialeres, passarel∙les, etc.)
3.2 • Cursa 10K. Marxa i Caminada popular. Es desenvoluparà sobre una distància aproximada de 10 km. i desnivell cumulat de 600+ Aquest circuit coincideix parcialment amb la cursa general.
La Cursa de 10K es igualment competitiva, i tindrà un unic podi masculí i un altre femení, sense separar les categories per edats.
3.3.L’itinerari estarà marcat amb claredat durant el seu recorregut amb la senyalització  adequada en cada moment.
3.4.Els carrers i camins per on passa la cursa estan oberts al trànsit rodat i per tant caldrà que  els participants respectin les normes de trànsit i senyals de circulació.
3.5 Per exigències de l’assegurança i respecte als altres participants, no està permés participar amb gossos.
4.Inscripcions
4.1.S’entén com a inscrit tot aquell participant que hagi emplenat degudament els formularis  d’inscripció i els hagi tramés dintre del termini previst, fent-ne efectiu l’import corresponent i  una vegada l’organització hagi validat el procés. El fet d’enviar el formulari sense realitzar el  pagament (preinscripció) no garanteix la participació. L’organització es reserva el dret  d’admissió d’inscripcions atenent a criteris de seguretat, així com a modificar el recorregut o anular la prova si les condicions de seguretat o climatològiques ho exigeixin. En cas d’anulació per causes de força major, no es faran reemborsament de l’import de les inscripcions.
4.2.La inscripció serà limitada i es tancarà en arribar a 500 participants entre les dues curses. Un cop arribada aquesta xifra de participants, no es permetran anulacions, rectificacions ni canvis de dorsal per cap causa.
4.3.La inscripció es podrà efectuar a través d’Internet al web www.aemdekp.com i a www.cursaneandertal.com seguint els passos indicats, per això, cal que tingueu la targeta de crèdit a mà. En aquesta operació, no  s’aplicarà cap comissió al corredor. Aquests aniran a càrrec de l’organització.
4.4. el preu de la cursa serà de 13€ per a socis i per els no socis de 16 €. En cas de no ser  federat, als no socis s’aplicarà un càrrec de 3€ per l’assegurança. (Llicència anual vigent apta  per la competició expedida per la Feec Fedme)
4.5. Consideració de corredor local: es corredor local el resident o empadronat a Capellades. la organització es reserva el dret de demanar documentació en cas de dubte.
CATEGORIES:
cadet: de 15 a 17 anys.
junior: de 18 a 20 anys.
susb23: de 21 a 23 anys.
senior: de 24 a 39 anys.
veterans: de 40 a 49 anys.
master50: de 50 a 59 anys.
master60: de 60 en endavant.