FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Oriol Riart
Foto: Oriol Riart

Agenda / Competició

Cursa de Resistència Valls d’Àneu. Memorial Edu, Just i Quique.

Distància 53Km
Desnivell +3200

Aquesta prova forma part de
2018 - 5a Copa Catalana de Curses de Resistència per Muntanya

Pallars Sobirà Curses per Muntanya
Entitats organitzadores

ESPOT ESQUÍ CLUB VALLS D'ÀNEU

Contacte

ultravallsdaneu@gmail.com

Fruit de l’inquietut i la il·lusió que tenim per el nostre país, les nostres valls i l’esport us proposem un projecte engrescador, capaç de fomentar l’esport i l’activitat econòmica, respectant el nostre entorn i el medi en que vivim.

Sota aquesta tradició de fomentar els esports, ja vam començar fa deu anys organitzant curses de muntanya, fruit de les ganes i de la idea comuna que durant anys els nostres amics Edu, Just i Quique ens van transmetre i del sentiment d’afició comuna que teníem tots nosaltres cap a aquestes modalitats esportives.

Els actes esportius es consoliden i competeixen amb tot un ventall d’esdeveniments que amb subvencions, espònsors i l’aportació dels propis participants tenen continuïtat i es van estenent arreu del territori. Però no hem de perdre els orígens, i entendre que en l’organització d’aquest tipus d’activitats els principals objectius son lapromoció dels esport i de seu entorn.

Ens trobem davant el repte de consolidar el Memorial Edu, Just i Quique, havent superat amb èxit les deu darreres edicions i amb l’ànim d’oferir i ampliar les nostres activitats .

De ben segur hem pensat en oferir-vos tot el millor de nosaltres durant aquesta edició del Memorial Edu, Just i Quique. Hem preparat un programa que ens sembla interessant i del que pensem en podeu extreure coneixements, emocions i vivències.

Us convidem a que tots plegats fem d’aquestes curses un gran esdeveniment on tots ens  emportarem un record inoblidable de les nostres muntanyes i de la gent de les Valls d’Àneu.