FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

8a Cursa Montescatano – SUSPESA

Distància 22.3km
Desnivell +1120m

Aquesta prova forma part de
2020 - Campionat de Catalunya - Universitari

Vallès Occidental Curses per Muntanya
Entitats organitzadores

JOVENTUT ATLÈTICA MONTCADA

Contacte

667495200
jamtrail@gmail.com

Queda cancel·lada la Cursa Montescatano fins 2021.

LA MONTESCATANO 2020 ES SUSPEN COM A MESURA RESPONSABLE DE PREVENCIÓ DEL COVID-19

Davant la situació que tots coneixem creiem que aquesta mesura es la millor opció responsable que podem prendre, la prova que s’havia de celebrar el diumenge 26 d’Abril queda doncs suspesa i no es desplaça cap a finals d’any per la gran quantitat d’esdeveniments que ja estan ocupant aquestes dates i també per respecte a altres proves que normalment ja es desenvolupen a la tardor.

Les inscripcions realitzades seran totalment valides per l’edició del any vinent, i permetrem el canvi de nom de les inscripcions ja realitzades aquest any durant el període d’inscripció del any vinent. En breu els inscrits rebreu un correu electrònic amb aquesta mateixa informació. En el cas de situacions particulars us podeu posar en contacte amb la direcció de la cursa fent servir el mateix correu electrònic enviat.

L’organització lamenta profundament els inconvenients que aquestes decisions puguin causar a tercers, però vol reiterar el seu compromís amb la salut de les persones i, sobretot, la seva voluntat de seguir totes aquelles recomanacions que provinguin de les autoritats sanitàries.