FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Centre Excta. Alta Ribagorça
Foto: Centre Excta. Alta Ribagorça

Agenda / Competició

Buff Mountain Festival – La Vall de Boí

Distància 26Km
Desnivell +2060

Aquesta prova forma part de
2018 - 16è Circuit Català

Alta Ribagorça Curses per Muntanya
Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. ALTA RIBAGORÇA

Contacte

cearpontdesuert@gmail.com

El Festival de muntanya de referència dels Pirineus torna amb un ampli programa d’activitats esportives, lúdiques i culturals per a tota la família. El projecte BUFF® Mountain Festival està d’acord amb la filosofia de l’empresa BUFF®, amb l’amabilitat de la gent i de l’excepcional entorn de La Vall de Boí, i els valors que es transmeten a la muntanya.

En la seva segona edició, el BUFF® Mountain Festival és un esdeveniment internacional que se celebrarà a la Vall de Boí els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol, durant els quals es duran a terme un seguit d’activitats esportives, lúdiques i culturals destinades a persones de totes les edats, ja siguin de tipus competitiu o de diversió. Un festival 360º que engloba des dels esportistes professionals, fins als aficionats.

Competició, Senderisme, Cultura, Activitats infantils i Esports d’aventura es donen cita al BUFF® Mountain Festival. Prop d’un centenar d’activitats preparades per l’equip d’Ocisport per fer gaudir d’un fantàstic cap de setmana a la Vall de Boí.