FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

12a La Cameta Coixa – SUSPESA

Distància 19.72km
Desnivell 1350m

Aquesta prova forma part de
2020 - Copa Catalana de Curses per Muntanya

Ribera d'Ebre Curses per Muntanya
Entitats organitzadores

CLUB ESP. DE MUNTANYA LA CAMETA COIXA

Contacte

977407455
LACAMETA@GMAIL.COM

Queda cancel·lada la Cursa de la Cameta Coixa fins 2021.

Benvolguts corredors  (versión en castellano a continuación), 

com suposo molts de vosaltres sabeu ens veiem obligats, per causes de força major, a cancel·lar l’edició de la cursa d’enguany.
Som els primers que creiem que cal actuar en aquests casos amb la màxima prudència i celeritat per evitar mals majors. Hem valorat la possibilitat d’aplaçar la cursa per més endavant, però ens hem decantat per la cancel·lació. La raó principal és que en les dates que es pogués celebrar entraríem en competició amb d’altres curses de la zona i no té cap mena de sentit dividir els participants entre curses que ja costa prou esforç omplir (les nostres curses es financien gràcies a vosaltres).
Hem avaluat també la part de despesa econòmica a la que ja em incorregut, que no és ni reciclable ni reutilitzable, i hem acordat fer la devolució de la totalitat de l’import pagat per cada corredor excepte 1,5€. Aquests 1,5€ ens serviran per eixugar aquestes despeses i les de gestió de la devolució. Esperem que pugueu entendre aquesta decisió salomònica.
La devolució es realitzarà de forma automàtica amb el sistema de pagament que vau realitzar a partir de la propera setmana. Si hi hagués cap problema els tractarem a través dels canals habituals i el correu <inscripcionscameta@gmail.com>.
 
No volem acabar aquest missatge sense agraïments. Primer per als nostres patrocinadors i al poble de Miravet amb els seus voluntaris, sense ells no seria possible fer això que fem. 
El segon per a vosaltres, per la confiança depositada any rere any i esperant tornar-vos a tenir l’any que ve. Els que ens coneixeu sabeu que ens hi deixarem la pell per fer-la inoblidable. 
Cuidem-nos.
Records i gràcies.

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

La sortida es realitza des de l’interior del castell de Miravet, un dels monuments més coneguts i ben conservats de Catalunya, essent un dels millors exemples d’arquitectura romànica de transició, religiosa i militar, de l’orde del Temple a tot Occident, amb més de 900 anys d’història.

Des d’aquest monument únic, recorrem 21Km (1400+) dels camins i senders recuperats dels nostres avantpassats, baixem fins al riu Ebre recorrent el bosc de ribera pel camí de sirga, i passem pel pas de Barrufemes, des d’on pugem fins al punt més alt de la cursa on hi ha una talaia àrab que controla el curs fluvial i tota la ribera.

És una cursa amb molts altibaixos i tècnicament difícil que ha de realitzar-se amb un màxim de 4h.

També disposem de recorreguts per cada categoria i d’una marxa no competitiva.

 

Hi hauran quatre recorreguts:

  1. Cursa Absoluta: Amb un recorregut aproximat de 21 km sobre camins senders, barrancs, corriols i asfalt.
  2. Cursa Júnior: Amb un recorregut aproximat de 19 km sobre camins senders, barrancs, corriols i asfalt.
  3. Cursa Cadet i Juvenil: Amb un recorregut aproximat de 10 km sobre camins senders, corriols i asfalt.
  4. Cursa Infantil: Amb un recorregut aproximat de 6 km sobre camins senders, corriols i asfalt.

Programa de la cursa:

  • La recollida de dorsals s’efectuarà el mateix dia de 7:30 a 8:45 i el dia anterior de les 18:00 a les 20:00 hores a l’edifici de l’Assens, al Carrer Major nº 4, primer pis.
  • Per recollir el dorsal serà obligatori la presentació del DNI. En cas d’estar federat, també serà obligatori la presentació de la targeta federativa.
  • La sortida de la cursa serà a les 9:30h del dia 22 de març de 2020 des del Castell de Miravet. Els participants de la categoria absoluta i júnior disposaran de 4:00 hores des de l’inici de la prova per finalitzar els recorreguts. El participant que arribi després de l’hora fixada no constarà a les classificacions de l’organització.
  • L’entrega de premis serà a la zona d’arribada a les 14:00h.

L’organització ofereix un servei de guarderia des de les 8 fins la l’arribada, l’organització s’encarrega d’entretenir els menors i així els pares poden fer la cursa amb tranquilitat. 

Podeu consultar el Reglament de la cursa en el següent enllaç:

 http://www.lacametacoixa.cat/reglament/