FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

Travessa Molins de Rei – Vilafranca del Penedès

Distància 45,59 Km
Desnivell 3.089 m

Aquesta prova forma part de
2024 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Baix Llobregat Caminades de resistència

17 de març 2024 - 07:00h - 19:00h

Escola "La Sínia"

Passeig del Terraplè 94 - 08750 Molins de Rei

Preu Socis Federats: 19€ / Socis No Federats: 19€ / No Socis Federats: 24€ / No Socis No Federats: 26€

Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. MOLINS DE REI

Contacte

629 168 358
molinsvilafranca@cemmolins.cat

Es tracta d’una iniciativa de la Comissió organitzadora de la Molins de Rei Montserrat, recollint el testimoni del Centre Excursionista del Penedès, que va commemorar el 150 aniversari de l’excursionisme a la seva comarca, el 17 de març de 2024, celebrant la gesta de Leandre Llorens i Enric Vidal, que varen fer aquesta equidistància, pel traçat del que hauria de ser la línia del tren que s’estava construint el 1853.

Amb un itinerari molt similar al de la celebració dels nostres companys de Vilafranca, ens atrevim a dur a terme una alternativa en l’any sabàtic de la clàssica montserratina que celebrem cada dos anys, us presentem la VIII Travessada de resistència, Molins de Rei – Vilafranca del Penedès, que passa en gran part, per camins, pistes, corriols i pobles de la comarca del Baix Llobregat i l’Alt Penedès.

Es tracta d’un recorregut, de 45,59 km de distància, que comença al Poliesportiu “La Sínia” del Barri de La Granja de Molins de Rei a les 7 del matí i que acaba a la plaça de l’estació del ferrocarril de Vilafranca del Penedès.

Per a aquelles persones que s’ho volen prendre amb més calma, hi ha un segon recorregut de 24,19 km, que comença des de l’Ordal (Urbanització El Lledoner), on si es vol es pot arribar agafant l’autocar (5€) des del punt de sortida a Molins de Rei.

La Comissió de la Molins de Rei – Vilafranca del Penedès, convida a tothom a participar en aquesta caminada, que us la feu vostra, que la gaudiu i que pugueu compartir les vostres experiències amb nosaltres.

Per qualsevol dubte o informació podeu adreçar-vos a la dirección de correu: molinsvilafranca@cemmolins.cat

ITINERARI:

  • L’itinerari estarà totalment senyalitzat amb marques de color groc, també amb cintes grogues, i en algunes cruïlles hi haurà fletxes fosforescents.
  • Hi haurà controls que marcaran el pas dels participants, en tots ells hi haurà avituallaments i refrigeris, i en un d’ells, l’esmorzar. El participant haurà de portar el seu got, l’ Organització no el proveïra.
  • L’equip escombra sortirà a les 7:30h, tancant la sortida de participants i serà l’encarregat de tancar oficialment la sortida, els controls, i finalment la Travessada.
  • A la sortida es donarà una polsera identificativa com participant de la travessada, i també una tarja amb el dorsal que s’haurà de validar a tots els controls que hi hagi en el decurs del recorregut.

INFORMACIÓ:

  • 45,59 Km i 3089 m de desnivell acumulat.
  • Sortida: Escola “La Sínia” (barri de La Granja de Molins de Rei)
  • Hora: a les 7 hores del matí de diumenge 22 de març.
  • Arribada: Plaça de l’estació de RENFE de Vilafranca del Penedès. Temps màxim 12 hores.