FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

Marató de les Roures

Distància 42.5
Desnivell +2500m

Aquesta prova forma part de
2018 - 5a Copa Catalana de Curses de Resistència per Muntanya

Tarragonès Caminades de resistència
Entitats organitzadores

CLUB EXCTA. ALLIBERADRENALINA

Contacte

653892112
info@alliberadrenalina.com

TUGA

Aquest any presentem un cartell amb diverses opcions que esperem s’ajustin a les motivacions i condicions de tots els nostres corredors.
Roures 2018 constarà de 5 circuits diferents i 6 opcions de participació.
Des del Canicros i la cursa d’iniciació (8,3 km), la Petita Marxa dels Roures (15,9 km), la Roures Clàssica (27,8 km), la Marató dels Roures (42 km) i fins a la Roures Extrem (90 km).
Com a novetat presentem la sisena opció de competició: la Fanàtic Roures. Dissenyada especialment per als més valents i amants de les muntanyes de Montblanc, consistirà a competir la distància més llarga i exigent amb què comptem (Roures Extrem) i repetir, l’endemà diumenge, amb la distància clàssica (Roures Clàssica). Una autèntica bogeria que premiarà tots els seus finishers amb més d’un obsequi per recordar aquesta gran gesta i amb la màxima puntuació que dona la ITRA per a curses que classifiquen per a UTMB.

L’equip de Roures estarem preparats per acompanyar-vos durant aquest gran cap de setmana que, esperem, sigui tot un èxit de participació! I tu, et perdràs aquesta lluita èpica que ens ofereixen els voltants d’aquesta magnífica vila ducal? Vinga, les muralles de Montblanc t’esperen!