FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

7a Marxa del Setge de Cardona

Distància 51 Km
Desnivell 4.574 m

Aquesta prova forma part de
2022 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Bages Caminades de resistència

13 de març 2022 - 07:00h - 21:00h

Baluard de Sant Vicenç

Preu 15€ soci federat / 22€ soci no federat / 25€ no soci federat / 32€ no soci no federat

Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. CARDONA

Contacte

618 441 976 / 646 492 421
camalics@gmail.com

Torna la VII Marxa del Setge que serà el segon diumenge de març (13 de març de 2022).

Hem escurçat una mica la Caminada. Hem tret les voltes al Castell i baixarem directament pel camí cobert que ens porta directament a l’Avinguda del Rastrillo. A més, hem tret el tros de pista que ens portava de la baixada del Calvari fins al Molí Nou i l’hem substituïda per un corriol. Així que la Marxa del Setge tindrà una distància de 50,5 km aproximadament.

Recordem que la sortida serà des del baluard de Sant Vicenç del Castell de Cardona i l’arribada serà a la Plaça de la Fira. Hi haurà un total de 5 avituallaments i 5 controls pels quals serà obligatori passar.

També, aquest any, donem l’opció de fer una marxa més curta de 29,5km i amb un desnivell acumulat de 3.020 m.

Anunciar també que, la VII Marxa del Setge serà una prova no competitiva i formarà part del Circuit Català de Caminades de Resistència 2022.

Informar que enguany tampoc hi haurà gots d’un sol ús en les controls i que, per tant, cada participant haurà de portar el seu.

Donar les gràcies als propietaris dels terrenys per on passem i a tots els col·laboradors que fan possible, per setè any, poguem organitzar la Marxa del Setge.

Igualment informar que la Marxa de Setge passa per camins públics i privats i, que tenim autorització dels propietaris per passar-hi i per tant no haurien de ser de pública concurrència en els dies previs i posteriors a la Marxa del Setge.