FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

7a Marxa de resistència La Llopa per Calella i el Montnegre – SUSPESA

Distància 54Km
Desnivell 4.520m

Aquesta prova forma part de
2020 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Maresme Caminades de resistència
Entitats organitzadores

ASS. CALELLA - MARXA (SE)

Contacte

937 665 272
info@marxalallopa.cat

SUSPESA

 

Us presentem la edició de la Marxa de Resistència per Calella i el Montnegre que organitza l’entitat Calella-Marxa i que sortint del mar resseguirà tots els llocs emblemàtics del Montnegre per tornar a la costa passant pel Far i les Torretes.  Una marxa exigent on gaudiràs de la natura en tot el seu esplendor.

La Marxa de Resistència “La Llopa” és una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya, de caràcter individual, que té per objectiu efectuar el seu recorregut en menys de 15 hores.

Continuem en diumenge, i la data d’aquesta edició és el dia 25 d’octubre. El recorregut serà molt similar al de l’any passat. I com les altres vegades visitarem llocs d’interès de Calella i el Montnegre. Podreu escollir el format: o bé els 54 km de la Marxa de la Llopa o els 34 km de la Llopa Petita.

Aquesta darrera opció és aconsellable per a aquells que no us veieu preparats per a una marxa més llarga i que volgueu provar com respon el vostre cos a un repte com aquest.

La Marxa de la Llopa s’iniciarà a les 7 hores i la Llopa Petita a les 8 hores. La sortida és al costat del Monument a la Sardana del Passeig Manuel Puigvert (passeig de mar). Us esperem el diumenge 25 d’octubre!