FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

6a Marxa de resistència Mola – Santa – SUSPESA

Distància 50Km
Desnivell 3.144m

Aquesta prova forma part de
2020 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Vallès Occidental Caminades de resistència

10 d'octubre 2020 - 08:00h - 22:00h

Coll d'Estenalles

BV-1221, 08278 Mura

Preu 22€ socis federats / 26€ socis no federats / 27€ no socis federats / 31€ no socis no federats

Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. SANTA PERPÈTUA

Contacte

645 234 013
cesantaperpetua@gmail.com

SUSPESA

 

La Marxa anomenada “la Mola-Santa” ,com el seu nom indica, és una marxa o caminada de mitjà recorregut, que transcorre entre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac “La Mola”, i la població que regenta la nostra entitat, Sta. Perpètua de Mogoda. És una caminada que està dintre del Circuit Català de Caminades de Resistència 2020.

Els participants hauran de realitzar un recorregut d’uns 50 km, tot passant per llocs tant emblemàtics com el cim del parc (monestir de Sant Llorenç o altrament dit la Mola), o el Pic del Vent, que son dos cims que  estan en la llista del 100 cims de la FEEC, o ermites que varen servir de resguard durant les guerres dels Carlins, com la de Sant Jaume de Vallverd.

En el transcurs del recorregut els participants, a part de poder gaudir d’una reserva natural tant important com és aquesta i de les meravelloses vistes que ofereix del Vallés i comarques veïnes, podran conèixer llocs inhòspits i força desconeguts.

Com que estem davant d’un caminada de mitjà recorregut, i aquesta transcórrer per diferents desnivells i terrenys de característiques molt variades, per poder realitzar-la cal tenir un mínim de coneixement en muntanyisme i un fons físic que s’adeqüi a les exigències del recorregut. Tot i això convidem a gaudir del recorregut a tot aquell excursionista que li agradi conèixer i gaudir de la natura i se’n senti preparat.

Per fer més amè i factible la marxa per als participants, des de l’organització muntaran diferents punts de control de pas i avituallaments, a on podran rehidratar-se i recuperar forces amb un bon entrepà per exemple. Aquests estaran col·locats de forma estratègica, perquè alhora puguin servir de punt d’abandonament i o suport si algun participant així ho requereix. El la zona d’arribada, es muntarà una botifarrada per als participants, així podran recuperar-se segur, de l’esforç realitzat.

EL LÍMIT D’INSCRIPCIONS DE LA CAMINADA ÉS DE 200 CAMINADORS