FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

5a Marxa Romànica Mèdium de Navàs – SUSPESA

Distància 57Km
Desnivell 3.862m

Aquesta prova forma part de
2020 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Bages Caminades de resistència
Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. NAVÀS

Contacte

romanicanavas@gmail.com

 


L’entitat organitzadora, ha decidit SUSPENDRE LA CAMINADA

degut a l’actual situació de força major.

Gràcies per la vostra comprensió

Escrit de l’organització:

Estimat participant de la Romànica 2020,

Com molts de vosaltres podeu intuir, finalment no serà possible realitzar la Romànica del 2020. Es tracta d’una causa de força major i per més que hàgim estudiat els protocols a seguir, hem conclòs que no és possible dur-los a terme.

Per part de l’organització, hem estat treballant i ho seguirem fent per l’any que ve! Havíem preparat moltes novetats i sorpreses però que hauran d’esperar. Aquestes novetats han estat possible gràcies a tots els col·laboradors que han treballat i ens han donat suport i els quals volem fer arribar el nostre agraïment, ja que és gràcies a tots ells que la propera Romànica serà possible i ja us avancem que hi haurà novetats molt xules! 😜

Mentrestant, us animem a gaudir del recorregut de la Romànica, de forma individual o en petits grups. Us heu adonat que som a finals de juliol i tenim uns boscos més verds que mai? Tenim el terreny perfecte per seguir entrenant, fent salut i gaudint d’aquest entorn privilegiat. Nosaltres seguirem treballant amb la mateix il·lusió i empenta que fins ara, així que esperem que tots vosaltres us seguiu preparant per la propera Romànica! Cap virus ni cap força major ens traurà la il·lusió de gaudir de la natura i treballar pel nostre entorn.

Lamentem la decisió i ens hi hem estat resistint durant setmanes amb l’esperança que es podria fer, però en vista de l’evolució de la situació global no és factible. Us demanem disculpes per la decisió i desitgem retrobar-nos a la propera Romànica, prevista pel *8 i 9 de maig del 2021.*

Pel que fa a l’import abonat, us donem l’opció de tornar-vos-el o de guardar-lo per la propera edició. En cas de voler el retorn, fes-no arribar el número de compte (IBAN), nom complet i import a abonar per tal que et poguem fer el retorn mitjançant transferència bancaria. En cas de no rebre resposta a aquest correu, l’organització assumeix que guardem l’import per la propera edició.

Ànims i salut per tothom! 💪 💪 💪

Atentament, l’organització de la Romànica.


LA MÈDIUM NAVÀS és molt més que una marxa, és una prova esportiva plena de cultura i història, que transcorre per les ermites romàniques de la Catalunya Central, resseguint el camí marcat pel GR-176.

Se celebra al poble de Navàs, entre el Bages i el Berguedà, i es desenvolupa en bona part durant la nit. Descobriràs la Catalunya Central més històrica d’una manera diferent, disfrutant dels seus camins, pistes i boscos durant les agradables nits de maig.

La Mèdium Navàs és el gran repte individual pels que es volen iniciar a les llargues distàncies. Una disciplina que posa a prova la resistència, el cap i les cames de qui s’atreveixi amb ella!

En finalitzar et sentiràs orgullós/a del gran repte aconseguit, i estem convençuts que recordaràs l’experiència per molts temps!