FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

6a Marxa Romànica Medium de Navàs

Distància 48Km
Desnivell 2.424m

Aquesta prova forma part de
2022 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Bages Caminades de resistència
Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. NAVÀS

Contacte

romanicanavas@gmail.com

El pròxim 15 de maig del 2022 celebrem la 6a MEDIUM NAVÀS, una prova de resistència no competitiva que segueix part del recorregut del GR-176 amb sortida i arribada a Navàs amb 48 Km i un desnivell acumulat d’uns 2424 m.

L’objectiu d’aquesta, que comença i acaba a Navàs, és vincular l’interès cultural i històric de la zona amb els excursionistes i corredors que la duguin a terme.

La MEDIUM NAVÀS és molt més que una marxa, és una prova esportiva plena de cultura i història, que transcorre per les ermites romàniques de la Catalunya Central, resseguint el camí marcat pel GR-176. Se celebra al poble de Navàs, entre el Bages i el Berguedà, i es desenvolupa en bona part durant el dia, abans del Covid-19 bona part es feia durant la nit.

Descobriràs la Catalunya Central més històrica d’una manera diferent, gaudint dels seus camins, pistes i boscos.És el gran repte individual pels que es volen iniciar a les llargues distàncies.
Una disciplina que posa a prova la resistència, el cap i les cames de qui s’atreveixi amb ella!

Ens satisfà la recuperació d’alguns trams d’antics camins que eren ja perduts i han estat acondicionats per a la disputa de la prova. Segueix un itinerari circular i manté el caràcter dur i alhora atractiu del GR-176.

Amb la finalitat de fomentar l’esport i promocionar el nostre territori, estem convençuts que mantindrem l’elevat nombre de participants que la marxa ha aconseguit en les darreres edicions.

En finalitzar et sentiràs orgullós/a del gran repte aconseguit, i estem convençuts que recordaràs l’experiència per molts temps!