FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

33a Marxa Romànica de Resistència – SUSPESA

Distància 83,5Km
Desnivell 5.300m

Aquesta prova forma part de
2020 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Bages Caminades de resistència
Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. NAVÀS

Contacte

722 345 457
romanicanavas@gmail.com


L’entitat organitzadora, ha decidit SUSPENDRE LA CAMINADA

degut a l’actual situació de força major.

Gràcies per la vostra comprensió

Escrit de l’organització:

Estimat participant de la Romànica 2020,

Com molts de vosaltres podeu intuir, finalment no serà possible realitzar la Romànica del 2020. Es tracta d’una causa de força major i per més que hàgim estudiat els protocols a seguir, hem conclòs que no és possible dur-los a terme.

Per part de l’organització, hem estat treballant i ho seguirem fent per l’any que ve! Havíem preparat moltes novetats i sorpreses però que hauran d’esperar. Aquestes novetats han estat possible gràcies a tots els col·laboradors que han treballat i ens han donat suport i els quals volem fer arribar el nostre agraïment, ja que és gràcies a tots ells que la propera Romànica serà possible i ja us avancem que hi haurà novetats molt xules! 😜

Mentrestant, us animem a gaudir del recorregut de la Romànica, de forma individual o en petits grups. Us heu adonat que som a finals de juliol i tenim uns boscos més verds que mai? Tenim el terreny perfecte per seguir entrenant, fent salut i gaudint d’aquest entorn privilegiat. Nosaltres seguirem treballant amb la mateix il·lusió i empenta que fins ara, així que esperem que tots vosaltres us seguiu preparant per la propera Romànica! Cap virus ni cap força major ens traurà la il·lusió de gaudir de la natura i treballar pel nostre entorn.

Lamentem la decisió i ens hi hem estat resistint durant setmanes amb l’esperança que es podria fer, però en vista de l’evolució de la situació global no és factible. Us demanem disculpes per la decisió i desitgem retrobar-nos a la propera Romànica, prevista pel *8 i 9 de maig del 2021.*

Pel que fa a l’import abonat, us donem l’opció de tornar-vos-el o de guardar-lo per la propera edició. En cas de voler el retorn, fes-no arribar el número de compte (IBAN), nom complet i import a abonar per tal que et poguem fer el retorn mitjançant transferència bancaria. En cas de no rebre resposta a aquest correu, l’organització assumeix que guardem l’import per la propera edició.

Ànims i salut per tothom! 💪 💪 💪

Atentament, l’organització de la Romànica.


El pròxim 19 i 20 de setembre del 2020 celebrem La 33a ROMÀNICA NAVÀS, una prova de resistència no competitiva que enllaça les ermites romàniques del territori. Cal tenir en compte però, que no es passa a peu per totes, ja que algunes queden una mica separades del nostre recorregut (Navel, Puig-Reig, etc…).

Ens satisfà la recuperació d’alguns trams d’antics camins que eren ja perduts i han estat acondicionats per a la disputa de la prova.

L’objectiu d’aquesta, que comença i acaba a Navàs, és vincular l’interès cultural i històric de la zona amb els excursionistes i corredors que la duguin a terme.

Es tracta d’una nova cita en el calendari del Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Segueix un itinerari circular i manté el caràcter dur i alhora atractiu del GR-176, que ens porta a trepitjar nou municipis de les comarques del Bages i Berguedà. Amb la finalitat de fomentar l’esport i promocionar el nostre territori, estem convençuts que mantindrem l’elevat nombre de participants que la marxa ha aconseguit en les darreres edicions.

El Recorregut a través del GR-176, consta de 83,5 Km senyalitzats on la suma total de desnivells és de 5.300m entre unes cotes de 326m i 771m d’alçada.

Podran participar totes aquelles persones que ho desitgin, sent l’edat mínima per poder participar-hi de 14 anys el dia de la prova.