FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

33a Marxa Romànica de Resistència

Distància 60 km
Desnivell 2.938m

Aquesta prova forma part de
2022 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Bages Caminades de resistència
Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. NAVÀS

Contacte

722 345 457
romanicanavas@gmail.com

El pròxim 15 de maig de 2022 celebrem La 33a ROMÀNICA NAVÀS, una prova de resistència no competitiva que enllaça les ermites romàniques del territori. Cal tenir en compte però, que no es passa a peu per totes, ja que algunes queden una mica separades del nostre recorregut (Navel, Puig-Reig, etc…).

Ens satisfà la recuperació d’alguns trams d’antics camins que eren ja perduts i han estat acondicionats per a la disputa de la prova.

L’objectiu d’aquesta, que comença i acaba a Navàs, és vincular l’interès cultural i històric de la zona amb els excursionistes i corredors que la duguin a terme.

Es tracta d’una nova cita en el calendari del Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Segueix un itinerari circular i manté el caràcter dur i alhora atractiu del GR-176, que ens porta a trepitjar nou municipis de les comarques del Bages i Berguedà. Amb la finalitat de fomentar l’esport i promocionar el nostre territori, estem convençuts que mantindrem l’elevat nombre de participants que la marxa ha aconseguit en les darreres edicions.

El Recorregut a través del GR-176, consta de 60 Km senyalitzats on la suma total de desnivells és de 2.983.

Podran participar totes aquelles persones que ho desitgin, sent l’edat mínima per poder participar-hi de 14 anys el dia de la prova.