FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

33a Marxa Romànica de Resistència – SUSPESA

Distància 83 km
Desnivell 4.884

Aquesta prova forma part de
2021 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Bages Caminades de resistència
Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. NAVÀS

Contacte

722 345 457
romanicanavas@gmail.com

S U S P E S A

 

El pròxim 8 de maig del 2021 celebrem La 33a ROMÀNICA NAVÀS, una prova de resistència no competitiva que enllaça les ermites romàniques del territori. Cal tenir en compte però, que no es passa a peu per totes, ja que algunes queden una mica separades del nostre recorregut (Navel, Puig-Reig, etc…).

Ens satisfà la recuperació d’alguns trams d’antics camins que eren ja perduts i han estat acondicionats per a la disputa de la prova.

L’objectiu d’aquesta, que comença i acaba a Navàs, és vincular l’interès cultural i històric de la zona amb els excursionistes i corredors que la duguin a terme.

Es tracta d’una nova cita en el calendari del Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Segueix un itinerari circular i manté el caràcter dur i alhora atractiu del GR-176, que ens porta a trepitjar nou municipis de les comarques del Bages i Berguedà. Amb la finalitat de fomentar l’esport i promocionar el nostre territori, estem convençuts que mantindrem l’elevat nombre de participants que la marxa ha aconseguit en les darreres edicions.

El Recorregut a través del GR-176, consta de 83,5 Km senyalitzats on la suma total de desnivells és de 5.300m entre unes cotes de 326m i 771m d’alçada.

Podran participar totes aquelles persones que ho desitgin, sent l’edat mínima per poder participar-hi de 14 anys el dia de la prova.