FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

33a Marxa de Gràcia – Montserrat – SUSPESA

Distància 63Km
Desnivell 4.668m

Aquesta prova forma part de
2020 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Barcelonès Caminades de resistència
Entitats organitzadores

UNIÓ EXCTA. DE CATALUNYA DE GRÀCIA

Contacte

93 285 34 54
secretaria@uecgracia.cat

Comunicat cancel·lació

 

La Marxa Gràcia-Montserrat és una caminada de resistència, inclosa en el Circuit Català de Curses de Resistència de la FEEC, amb un itinerari que descobreix racons de gran bellesa i recorre paratges emblemàtics, malgrat la pressió urbanística.

La UEC de Gràcia, que va iniciar aquesta caminada com una alternativa a la marxa Nocturna d’Orientació per azimuts, concep aquesta activitat com una excursió nocturna i de marcat caire social, sense perdre el caràcter d’excursionisme tècnic.

Comença a l’antiga vila de Gràcia, barri popular i ple de vida social, i acaba a Montserrat, un indret tradicional de l’excursionisme català, i aconsegueix la unió de dos punts emblemàtics del nostre territori.

L’itinerari té un recorregut d’uns 62,6 km, 4.668 m de desnivell total, 10 controls, la majoria amb avituallament, tot i que també hi ha la possibilitat de fer una caminada més curta començant al Papiol.

Us convidem a participar d’un esdeveniment amb més de 30 anys d’història i tot un referent esportiu a Barcelona.

Veniu a viure la Gràcia-Montserrat!

Per aquells que no tinguin clar fer tants quilòmetres ,us oferim una altra opció, alternativa a la clàssica marxa Gràcia-Montserrat.

Es tracta de realitzar el recorregut de la GM, però començant al Papiol (el Papiol-Montserrat):

una proposta de format reduït,  però sense perdre l’essència, ja que tot just sortir s’enllaça amb el trajecte de la Gràcia-Montserrat.