FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

27a La Marxassa – SUSPESA

Distància 63Km
Desnivell 4.032

Aquesta prova forma part de
2020 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Vallès Oriental Caminades de resistència

17 d'octubre 2020 - 05.30h - 23:30h

Sant Martí del Montseny

08469 Montseny, Barcelona

Preu 22€ socis federats / 30€ socis no federats / 32€ no socis federats / 38€ no socis no federats

Entitats organitzadores

AGRUP. CIENTIFICO-EXCTA. MATARÓ

Contacte

629 009 644
agrupe.marxassa@gmail.com

SUSPESA

 

La Marxassa, és una caminada no competitiva oberta a tothom i que té per objectiu, fomentar el coneixement i el gaudi de l’entorn natural mitjançant l’esforç, la germanor i la solidaritat personal entre els participants.

A més, pel seu recorregut d’uns 62,5 quilòmetres i un desnivell acumulat de 4.032 metres (+1.691 – 2.351), és una caminada inclosa en el calendari oficial de la FEEC i que és reconeguda per al Circuit Català de Caminades de Resistència 2020.

Després de la celebració l’any passat de la 26a edició, enguany, encarem l’organització de la 27a edició de la caminada, amb més ganes que mai de poder continuar oferint aquesta caminada de resistència a tothom qui desitgi participar-hi, amb el convenciment que tornarà a ser un èxit, i amb la il·lusió de poder organitzar-la durant 25 anys més.

Una caminada que ens permet fer un viatge des del cor del Montseny fins a la costa del Maresme, des de la muntanya fins al mar, tot passant pels parcs naturals del Montseny i del Montnegre-Corredor, i finalitzant a l’emblemàtica ermita de Sant Simó de Mataró, la capital del Maresme.

La caminada d’aquest 2020 no presenta novetats pel que fa al recorregut. Com en les dues edicions anteriors, el punt d’arribada a Mataró serà a la placeta de davant de Sant Simó, i no al mateix pati de l’ermita, com s’havia anat fent des de l’inici fins a l’edició de 2016.

Igualment, com venien organitzant des de 2013, oferiran una versió més curta de la caminada, destinada als que encara no es vegin amb cor de fer els gairebé 63 km de la Marxassa. Es tracta de la Sant Celoni-Mataró, amb una distància de 36 km, la qual aprofita part del mateix recorregut, controls i avituallaments que la seva “germana gran”, i que any rera any, més participants hi confien.

Esperem, doncs, que gaudiu d’aquest caminada!

 

-El preu de la inscripció inclou el transport a la sortida.

– Un cop acabat el període d’inscripcions, es publicarà a la web  de La Marxassa els llistat amb el nº de dorsal i el bus, que seran assignats per rigorós ordre d’inscripció.

-En cap cas es canviarà el bus assignat.