FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Agrup. Científico-Excta. de Mataró
Foto: Agrup. Científico-Excta. de Mataró

Agenda / Competició

26a La Marxassa

Distància 62,5 Km
Desnivell 4.032

Aquesta prova forma part de
2019 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Maresme Caminades de resistència
Entitats organitzadores

AGRUP. CIENTIFICO-EXCTA. MATARÓ

Contacte

937 550 837
info@agrupe.cat

Creada el 1994, s’ha convertit en una de les marxes clàssiques del Circuit Català de Caminades de Resistència. Un recorregut de més de 62 km que, cada més d’octubre, ens porta des de Sant Martí del Montseny fins a l’ermita de  Sant Simó, a Mataró.

La Marxassa, és una caminada no competitiva oberta a tothom i que té per objectiu, fomentar el coneixement i el gaudi de l’entorn natural mitjançant l’esforç, la germanor i la solidaritat personal entre els participants.

A més, pel seu recorregut d’uns 62,500 quilòmetres i un desnivell acumulat de 4.032 metres (+1.691 – 2.351), és una caminada inclosa en el calendari oficial de la FEEC i que és reconeguda per al Circuit Català de Caminades de Resistència 2019.

Després de la celebració l’any passat de la 25a edició, enguany, encarem l’organització de la 26a edició de la caminada, amb més ganes que mai de poder continuar oferint aquesta caminada de resistència a tothom qui desitgi participar-hi, amb el convenciment que tornarà a ser un èxit, i amb la il·lusió de poder organitzar-la durant 25 anys més.

Una caminada que ens permet fer un viatge des del cor del Montseny fins a la costa del Maresme, des de la muntanya fins al mar, tot passant pels parcs naturals del Montseny i del Montnegre-Corredor, i finalitzant a l’emblemàtica ermita de Sant Simó de Mataró, la capital del Maresme.

La caminada d’aquest 2019 no presenta novetats pel que fa al recorregut. Com en les dues edicions anteriors, el punt d’arribada a Mataró serà a la placeta de davant de Sant Simó, i no al mateix pati de l’ermita, com s’havia anat fent des de l’inici fins a l’edició de 2016.