FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

21a Trenkakames

Distància 55Km
Desnivell 3.400m

Aquesta prova forma part de
2023 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Baix Penedès Caminades de resistència
Entitats organitzadores

LA LIRA VENDRELLENCA (SE)

Contacte

977 666 995
secretaria@gmlira.cat

Un cop passat l’estiu és moment de pensar en una de les cites esportives i socials més esperades de la nostra comarca: la TrenKaKameS, a celebrar el 7 d’octubre de 2023.

Per a tot aquell que encara no coneix la “denominació d’origen TrenKaKameS” us recordarem que es tracta d’una Marxa de Resistència de 15 hores puntuable pel Circuit Català de Caminades de Resistència. Aquesta ruta travessa la comarca del Baix Penedès per camins i senders, molts dels quals fa centenars d’anys que conserven el seu traçat.

La divuitena edició va venir marcada per variacions en el recorregut amb una reducció important de la distància de la prova, i també una acurada disposició dels avituallaments que contribuiran a suavitzar l’esforç dels participants. L’itinerari dibuixa un cercle al voltant de la comarca tot passant per petits poblets i ermites, oliverars i vinyes, castells i masos, pinedes i barrancades, serres i turons…

Vista la distància a cobrir, la jornada no us donarà massa treva, però experimentareu el plaer de caminar tot sentint les darreres calors estiuenques, de pujar al cim més alt de les nostres contrades (la Talaia del Montmell) i d’endinsar-vos amb l’ajut del frontal, en la foscor de la nit per una obaga feréstega, tot gaudint de la acollida dels diferents avituallaments que anireu trobant al vostre pas.

Parlant per boca d’alguns participants d’anteriors edicions, hi ha qui diu que la Trenkakames té una imatge força atractiva per a tots els que venen del mon de les activitats de muntanya i que fa que molts d’ells repeteixin l’experiència any darrere any.

El que encara no estigui convençut d’això, que ho provi aquest any!

Podeu trobar més informació a la pàgina web https://blog.gmlira.cat/