FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

20a Caminada Riudoms – La Mola – Riudoms

Distància 56.77Km
Desnivell 3422m

Aquesta prova forma part de
2023 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Baix Camp Caminades de resistència
Entitats organitzadores

CENTRE EST. RIUDOMENCS ARNAU PALOMAR (SE)

Contacte

977 768 060
caminada@cerap.cat

La XX Caminada Riudoms_La Mola_Riudoms, que se celebrarà el diumenge 30 d’abril del 2023 és una marxa a peu, no competitiva, on preval el repte personal, de superació i de solidaritat del participant.

Aquest any el recorregut és de 56,77 km amb un desnivell acumulat de 3422 m, i és puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència 2023, en la qual s’estableix una classificació individual i una altra per entitats, basada únicament en la participació.

Els participants que decideixin no tenir samarreta destinaran el cost d’aquesta a entitats que treballen per la millora ambiental del nostre entorn natural i els participants amb dietes específiques se’ls donarà una bossa amb tot l’aliment per la caminada a la sortida.

És molt important llegir el reglament de l’activitat abans de realitzar la inscripció. L’edat mínima per participar és de 14 anys complerts el dia de la cursa. Tots els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització paterna o de tutor/a legal en el moment de la recollida del dorsal.

La data límit per formalitzar la inscripció serà el dissabte 22 d’abril, sempre que no s’hagi assolit prèviament la xifra màxima de 750 participants, moment en el qual també es tancaran les inscripcions.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web dels organitzadors. (CERAP).