FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

18a Ruta dels Tres Monestirs – Curta

Distància 48 Km
Desnivell 2.654 m

Aquesta prova forma part de
2023 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Vallès Occidental Caminades de resistència
Entitats organitzadores

CLUB NATACIÓ TERRASSA (SE) / CENTRE EXCTA. DE TERRASSA / CLUB MUNTANYENC DE TERRASSA / CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT / CENTRE EXCTA. DE CASTELLAR / CORREDORS DE FONS DE VILADECAVALLS / CENTRE MUNTANYENC SANT LLORENÇ / EXCURSIONISTES.CAT (SE) / CENTRE EXCTA. MURA

Contacte

936 745 396
cmsc@cmsc.cat

Benvinguts a la XVIII RUTA DELS TRES MONESTIRS, que amb periodicitat biennal organitzem diverses entitats excursionistes del Vallès Occidental:

  • Club Muntanyenc de Sant Cugat del Vallès
  • Centre Excursionista de Castellar del Vallès
  • Excursionistes.cat de Terrassa Club
  • Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa
  • Club Muntanyenc de Terrassa
  • Centre Excursionista de Mura
  • Secció Excursionista del Club Natació Terrassa
  • Centre Excursionista de Terrassa
  • Corredors de Fons de Viladecavalls

Ja que és una caminada de resistència no-competitiva no indiquem la classificació per ordre d’arribada, només l’horari de sortida i arribada, els temps totals i els del pas a cadascú dels 7 controls.

El sistema dels controls es farà amb un xip que anirà enganxat al full de ruta i que agilitzarà la sortida, els controls i l’arribada. A més l’organització tindrà tota la informació del pas dels participants a tot els controls del recorregut en temps reals. El sistema és de la empresa NO-LÍMIT.  Es consella descarregar l’ App LIVERUN pel seguiment de la prova i per descarregar el diploma de participació.

La sortida serà el diumenge dia 26 de març de 2023 de 5.00 h a 6:30 h del matí, al recinte del Monestir de Sant Cugat del Vallés. Els participants hauran de presentar un document identificatiu a la taula de control de sortida.

En el moment de formalitzar la inscripció, els participants que ho desitgin podran treure el corresponent tiquet de “tornada”, el qual serà lliurat a un responsable del control d’arribada. El preu del tiquet de tornada/autocar és de 10,00 €.

–     Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització dels responsables legals. Us en podeu descarregar un model aquí.

–     Els menors de 16 anys a més hauran d’anar acompanyats d’un major d’edat.

Itinerari: al control de sortida es lliurarà als participants que ho vulguin un llibret on constarà la situació dels controls, els horaris i el recorregut a seguir. Si voleu us el podeu copiar prèviament del web de la Ruta.

L’itinerari estarà senyalitzat de la manera següent: de Sant Cugat del Vallès fins al coll de les Onze Hores cal seguir els senyals de pintura blanca i groga del PRC-31 (Camí dels Monjos). Del coll de les Onze Hores, passant pel monestir de Sant Llorenç (La Mola), cova del Drac, l’Obac i fins arribar al km. 47 (prop de l’estació de Vacarisses) hi haurà cartolines de color blanc i groc amb la inscripció “Ruta dels Tres Monestirs”. Des d’aquí fins al monestir de Montserrat, caldrà seguir els senyals de pintura blanca i vermella del GR-96 (Camí Romeu a Montserrat). Tota la ruta estarà reforçada amb les cartolines de la Ruta dels Tres Monestirs.

–     L’arribada de la caminada estarà situada a la plaça davant del cremallera del monestir de Montserrat, de les 12 .30h a les 20.00 h.

Un grup de l’organització (escombra) tancarà la Ruta tot coincidint amb l’horari de tancament de cada control, que serà estrictament l’indicat en el llibre de ruta. Seran neutralitzats tots els participants que hi arribin amb posterioritat.

–     Classificació: cal passar per tots els controls dins els horaris establerts i complimentar el full de ruta que serà lliurat en fer la inscripció. L’organització no es fa responsable dels qui passin pels controls fora dels horaris establerts.

–     Abandonaments: els participants que decideixin abandonar la prova tenen l’obligació de comunicar-ho al control on pleguin, o bé al telèfon de la Ruta, que consta en el full de control que es dóna a la sortida, per tal que l’organització n’estigui assabentada. En cas contrari l’organització declina tota responsabilitat.

–    Premi: es lliurarà un record sorpresa d’un dels nostres col·laboradors a tots els participants. A l’arribada una pràctica farmaciola com record de la Ruta.

 

Per a més informació podeu visitar la pàgina web dels organitzadors.