FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

15a Marxa de Resistència 7 Cims

Distància 59Km
Desnivell +4.750

Aquesta prova forma part de
2018 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Alt Penedès Caminades de resistència
Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. DEL PENEDÈS

Contacte

938 172 241
secretaria@cep.cat

La 15a marxa de resistència “7 Cims”, a celebrar el dia 6 de maig de 2018, és una prova no competitiva de resistència individual per camins de muntanya inclosa en el Circuit Català de Caminades de Resistència 2018.

Participants: Per participar cal tenir 14 anys complerts el dia de la prova. Els menors i les menors de 18 anys estan obligats a lliurar una autorització escrita dels pares o tutors i si tenen menys de 16 anys a més han d’anar acompanyats d’una persona adulta durant tot el recorregut que sota cap circumstància podrà continuar en la prova si abandona el o la menor.

Sortida: A les 6.30 hores del matí de la Plaça Nova de Torrelles de Foix.

Recorregut: La marxa té un recorregut de 58.2 Km i un desnivell acumulat de ± 4.746 metres. Hi haurà punts d’avituallaments i controls durant el mateix.
El recorregut de la Marxa 7 cims passa per terrenys i finques privades en conveni amb els propietaris, on sols és permès el pas de marxadors inscrits i amb possessió de la corresponent targeta de control de pas. Caldrà mostrar aquesta targeta per accedir-hi.

Senyalització: El recorregut està senyalitzat amb marques verdes i blanques i amb cintes als llocs més dubtosos. Allà on l’itinerari coincideix amb senders GR o PR caldrà seguir les marques d’aquests. Una aspa amb aquests colors indica direcció equivocada.

Classificació: : Els participants i les participants que no inverteixin més de 14 hores i 33 minuts en efectuar la marxa i no hagin estat desqualificats es consideraran classificats.

Desqualificació. Serà motiu de desqualificació:

  • No fer la totalitat del recorregut a peu o per l’itinerari senyalitzat.
  • No passar per tots els controls o no presentar la targeta de control al finalitzar.
  • Contravenir les normes contingudes en el present reglament o les que l’organització pugui establir en el transcurs de la marxa.

Material obligatori durat tota la marxa:

  • Motxilla, ronyonera o similar.
  • Recipient per a la reserva mínima d’un litre d’aigua.
  • Manta tèrmica de 1,4 x 2mts mínim.
  • Mòbil amb bateria.

L’organització pot fer revisió d’aquest material, abans, durant o al final de la prova.