FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

14a Transfronterera Cap del Rec – SUSPESA (caminada alternativa Sant Cugat – la Mola)

Distància 50Km
Desnivell 5.356

Aquesta prova forma part de
2021 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Cerdanya Nord Caminades de resistència

19 de juny 2021 - 06:00h - 20:00h

Refugi de Cap del Rec

Refugi de Cap de Rec, 25726 Lles de Cerdanya

Preu Socis federats: 18€ / No socis federats: 33€ / No federats: 43€

Entitats organitzadores

CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT

Contacte

936 745 396
marxacapdelrec@gmail.com

S U S P E S A

 

Us comuniquem que la Junta del Club Muntanyenc Sant Cugat ha decidit donar per SUSPESA la Marxa de Cap de Rec del 2021 en el seu traçat original.

Us proposem, pel mateix dissabte 19 de juny, una marxa alternativa a la de Cap de Rec amb sortida i arribada a Sant Cugat del Vallès:

la  SANT CUGAT – LA MOLA – SANT CUGAT

 

(més informació al calendari del CCCR)

 

La Transfronterera Cap del Rec és una caminada a peu, excursionista, no competitiva, que forma part de la Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR), organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat. El circuit curt no forma part d’aquest calendari.

La 14a edició de la Transfronterera Cap del Rec, que forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència, ja està treballant per aconseguir novament que el dissabte 19 de juny sigui una jornada esportiva alegre i engrescadora al voltant dels extraordinaris paratges de la Cerdanya i Andorra al voltant de la Tossa Plana de Lles. Desitgem que la meteorologia ens acompanyi i ens faci gaudir de la Transfronterera. No dubteu que posarem novament tot l’interès i esforç perquè així sigui possible i perquè tot surti bé.

Com l’any passat, hem dividit el recorregut en dos perquè escolliu el que més us agradi:

Mitja Marxa: 30,3 km
Marxa sencera: 52,0 km

Esperonats per la vostra participació constant i pels comentaris generalment molt positius que ens feu arribar, continuem amb entusiasme una vegada més el treball per oferir una marxa ben organitzada, malgrat la distància de la nostra seu social, que ens complica la preparació i el manteniment. Però sabem que la Transfronterera de Cap del Rec, tot i ser dura, és atractiva i engrescadora per la diversitat i bellesa del paisatge i per un recorregut variat.

Volem agrair  a les autoritats locals, tant de la Cerdanya com d’Andorra, la seva col·laboració, però també als marxaires de les edicions anteriors que, amb la propaganda del boca a boca, fan que aquesta marxa tingui bona premsa; i, per descomptat i sobretot, als voluntaris del Club, que hi esmercen generositat, esforços i hores per fer que la Transfronterera Cap del Rec sigui una realitat a la disposició de tots vosaltres i de l’excursionisme català.

Com sempre, sortirem del refugi de Cap del Rec a les sis en punt del matí. Us mantindrem al dia a través d’aquest mitjà, on ja sabeu que us podeu adreçar, sigui en forma de correu privat o per fer-hi comentaris.

Amics, estem a la vostra disposició, i ja des d’ara QUE TINGUEU MOLT BONA TRANSFRONTERA CAP DEL REC!