FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Club Muntanyenc Sant Cugat
Foto: Club Muntanyenc Sant Cugat

Agenda / Competició

13a Transfronterera Cap del Rec

Distància 51Km
Desnivell +5.200

Aquesta prova forma part de
2019 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Cerdanya Caminades de resistència
Entitats organitzadores

CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT

Contacte

936 745 396
marxacapdelrec@gmail.com

La Transfronterera Cap del Rec és una caminada a peu, excursionista, no competitiva, que forma part de la Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR). El circuit curt no forma part d’aquest calendari.

Per participar a la Transfronterera Cap del Rec, s’ha de tenir la llicència anual de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), o de qualsevol d’equivalent de les federacions adscrites a la Unió Internacional d’Associacions d’Alpinisme (UIAA) o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC. En cas de no tenir llicència federativa, es farà una assegurança temporal de la FEEC. Aquestes llicències temporals, amb cobertura únicament vàlida per a la durada de l’activitat, les tramitarà automàticament la mateixa organització de la Transfronterera en el moment que feu la vostra inscripció.

Per participar a la Transfronterera Cap del Rec, cal tenir 14 anys complerts el dia 31 de desembre de l’any de la caminada. Els menors de 18 anys necessiten autorització escrita dels pares o tutors legals i han d’anar acompanyats d’un adult.

Pot participar a la Transfronterera Cap del Rec qualsevol persona que tingui les condicions físiques i psíquiques adients per poder afrontar la prova. Els organitzadors volen remarcar que la Transfronterera requereix unes condicions físiques i psíquiques òptimes, que ha de valorar cada participant, en funció de la longitud, el desnivell i l’altitud de la prova.