FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

13a Sants – Cornellà Montserrat Llarga

Distància 64KM
Desnivell 3.850m

Aquesta prova forma part de
2024 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Barcelonès Caminades de resistència
Entitats organitzadores

UNIÓ EXCTA. DE CATALUNYA SANTS

Contacte

933 32 54 94
uecsants@uecsants.cat

La UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE SANTS organitza la XIII Caminada Sants – Cornellà Montserrat, dins del Circuit Català de Caminades de Resistència, que té per objectiu fer el recorregut que separa la Rambla de Sants de Barcelona de la Plaça del Monestir de Montserrat per camins de muntanya.

El guiatge es farà a través de diversos tipus de senyals (es comunicarà a la sortida). La sortida es donarà a les 17 h del dissabte 6 de maig i l’arribada serà el 7 de maig a la Plaça del Monestir de Montserrat. El control es tancarà a les 13 h.


L’octubre de 2010, naixia la Sants – Montserrat dins la secció de Marxes de la UEC de Sants. Era una proposta del Secretariat del barri de Sants per donar continuïtat a una caminada ja existent, que un grup d’amics havia fet durant uns anys en forma d’excursió/romeria.
Ells ho deixaven i ens donaven l’oportunitat de seguir-ho a nosaltres, però pel fet de ser una entitat esportiva, agafàvem el relleu fent una caminada de resistència nocturna oberta a tothom.
De llavors ençà, la Sants – Montserrat s’ha consolidat com una caminada oficial dins el Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR). Hem anat ajustant l’itinerari per fer-lo, cada cop més muntanyenc i atractiu, evitant al màxim l’asfalt.
El resultat final és una ruta de 64 Km amb un desnivell acumulat de 3.850 m. que es fa majoritàriament de nit. Els camins es marquen convenientment amb cintes i senyals reflectants per poder seguir l’itinerari correcte i es posen vuit controls d’avituallament al llarg del camí amb les begudes i els aliments adients a l’hora de pas pels mateixos.
Aquest any però la Caminada s’ha dividit en dos intineraris amb la principal diferència que una és més llarga que l’altre.
Per a més informació podeu visitar la pàgina web dels organitzadors (UEC Sants)