FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

11a Caminada de les Carenes – SUSPESA

Distància 53,5 Km
Desnivell 5.262 m

Aquesta prova forma part de
2020 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Alta Ribagorça Caminades de resistència

4 d'abril 2020 - 05:00h - 19:15h

Esglèsia Nova de l'Assumpció

Avinguda de Victoriano Muñoz, 22, 25520 El Pont de Suert, Lleida

Preu 10€ federat / 15€ no federat / 10€ menors (9 -14 anys)

Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. ALTA RIBAGORÇA

Contacte

cearpontdesuert@gmail.com


SUSPESA


La Caminada de Carenes forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR), i és una activitat no competitiva adscrita a l’Àrea d’Excursionisme de la FEEC, oberta a les entitats adherides a la FEEC, que està inclosa en el calendari de caminades oficials de la FEEC.

Marxa El Pont de Suert – Tremp, amb un recorregut de 50 quilòmetres i 2.436 m d’ascensió acumulada i 2.826 m de descens acumulat; es fonamenta en la unió de dos pobles, El Pont de Suert i Tremp, mitjançant un camí tradicional, recuperat amb l’esforç de les corporacions locals d’ambdós municipis.

Alhora que es promou el saludable hàbit de caminar es fomenta la col·laboració entre municipis de comarques veines i l’associacionisme en tant en quant col.laboren en l’esdeveniment esportiu les entitas excursionistes i altres clubs esportius d’ambdues localitats.

Hi haurà un servei de transport per portar els participants a les sortides de El Pont de Suert, a la d’Adons i retorn després de l’arribada a Tremp fins a El Pont de Suert.