FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Unió Excta. de Catalunya de Sants
Foto: Unió Excta. de Catalunya de Sants

Agenda / Competició

10a Caminada Sants – Montserrat

Distància 64,2Km
Desnivell +3.843

Aquesta prova forma part de
2019 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Barcelonès Caminades de resistència
Entitats organitzadores

UNIÓ EXCTA. DE CATALUNYA SANTS

Contacte

933 325 494
uecsants@uecsants.cat

Arriba la 10a edició de la Caminada Sants-Montserrat que organitzarà la UEC de Sants l’11 i 12 de maig.

Un any més, la Unió Excursionista de Catalunya de Sants proposa el repte d’anar caminant des de la plaça de Sants fins a la plaça del monestir de Montserrat per camins de muntanya. Seran 64,2 km de recorregut amb 2.218 m de pujada, 1.625 m de baixada i 8 avituallaments. T’hi apuntes?

La 10a Caminada Sants-Montserrat serà el cap de setmana de l’11 i 12 de maig i, com sempre, és una caminada oberta a tothom però especialment a tota la gent del barri de Sants i afiliada a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i d’altres federacions adherides a la UIAA o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.

La prova puntua per al Circuit Català de Caminades de Resistència 2019, per al qual és condició imprescindible estar en possessió de la llicència de la FEEC de l’any en curs. Per a aquelles persones que no tinguin aquesta llicència i vulguin participar-hi, l’organització disposarà d’assegurança vàlida per a un dia (inclosa en el preu de la inscripció).

La sortida serà a les 17 h del dissabte 11 de maig i l’arribada serà a la plaça del monestir de Montserrat. El control es tancarà a les 13 h del diumenge 12 de maig.

La Sants-Montserrat és una activitat de gran magnitud, per aquest motiu des de l’entitat organitzadora es fa una crida de voluntariat a totes les persones associades i simpatitzants per col·laborar en l’organització i el bon funcionament de la caminada, que aplega uns 300 participants.