FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Els Centpeus de Vallmoll
Foto: Els Centpeus de Vallmoll

Agenda / Activitats

Xerrada de cloenda del 1r Cicle “Xerrades de Muntanya 2021”

12 de novembre 2021 - 19.15 - 21.30

Centre Cultural Municipal

Vallmoll

Preu Aportació voluntària guardiola de La Marató 2021

El divendres 12 de novembre tindrà lloc la jornada especial de cloenda del 1r Cicle “Xerrades de muntanya” amb dues xerrades per conèixer l’Os Bru cantàbric i l’Os Bru del Pirineu.

“Coexistència de l’Ós amb el món excursionista”, a càrrec de Guillermo Palomero, president de la “Fundación Oso Pardo”

“l’Ós bru al Pirineu”, a càrrec de i de David Bové, pagès, amant de la natura i col·laborador de La Càtedra d’Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus de la Universitat de Lleida, des d’on s’impulsa el projecte educatiu a les escoles, inclòs dins el projecte Piroslife.

En acabar farem un tastet especial de cloenda amb productes del CellerRonadelles – Cap de Ruc, acompanyats amb una mica d’entreteniments freds.

Hi haurà habilitada la guardiola destinada a La Marató 2021: Salut mental. Per tothom que vulgui fer una aportació.

Aquesta xerrada és gratuïta i oberta a tothom, tot i les noves restriccions que fan més flexibles els aforaments, us demanem que realitzareu la vostra inscripció dins els terminis establers per tal de respectar els protocols sanitaris i tenir una previsió fiable de l’assistència.

Formalitzeu la vostra inscripció, abans de les 14.00h del divendres 12 de novembre a la nostra web www.elscentpeusvallmoll.cat o en aquest enllaç: 👉🏼 https://forms.gle/QkwFy4kMVPYJVVZn6

Salut i muntanyes! Força caminades!
#SomCentpeuers #VuitAnys #LaMarató2021