FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

La Marxassa curta (Sant Celoni – Mataró)

Distància 35,40KM
Desnivell 2165M
Entitats organitzadores

AGRUP. CIENTIFICO-EXCTA. MATARÓ

Contacte

937550837
info@agrupe.cat

Sant Celoni – Mataró (Marxassa Curta)

Sant Celoni-Mataró (No puntuable)

Com ja es habitual els darrers anys, us oferim la possibilitat de fer un recorregut més curt, per tots aquells que “La Marxassa” els queda massa gran.

Sense haver de matinar tant, sortirem de l’ermita de Sant Simó en autocar a les 8:30 direcció Sant Celoni.

A les 9:30 es donarà la sortida des del parc de bombers de Sant Celoni i sense presses, gaudirem d’un recorregut de 35,400 KM., pel Montnegre i el Corredor amb un desnivell acumulat de 2.165 m. (+1015 -1150). Els horaris de tancament dels controls serà el mateix de “La Marxassa”, és a dir, que disposareu de 14 hores per completar el recorregut. Aquesta caminada està adreçada a aquelles persones que fan caminades populars (15-25 Km.) i que es volen iniciar en les caminades de resistència (+ 45 Km.) oferint un recorregut intermedi.

Per això volem remarcar que es tracta d’una caminada i no una cursa i que els horaris de pas estan calculats per a una velocitat màxima de 7,5 Km/h, per tant intenteu no arribar als controls abans dels horaris previstos. Excepte els apartats que fan referència a la classificació del CCCR, la resta del reglament es aplicable a aquest recorregut.

HORARIS I ENTREGA DE DORSALS: Caldrà ser a les 8.00 h del matí al punt de sortida. Els dorsals s’entregaran a cada participant en el moment de pujar a l’autobús, al punt d’inici a Sant Simó (Mataró), a les 8:30 del matí. Cal acreditar-se amb el DNI.

Important: cal que cada participant es porti un got de casa, ja que en els avituallaments no hi haurà gots, per qüestions de sostenibilitat i excés de residus de plàstic.

 

Es faran devolucions fins els dia 15 d’octubre, en el cas dels no federats se’ls restarà 1,5€ en concepte de gestió.