FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

64a Marxa Infantil de Regularitat de Sant Cugat

Diumenge 8 d’octubre de 2023

Participació: els nens i nenes en edats compreses entre els 7 i els 12 anys (de 2n a 6é de primària) en equips de dos participants. Es podran inscriure només els infants des del 2n al 6é curs.

Inscripcions: des de l’1 al 30 de setembre des de la pàgina d’inscripcions de La Marxa o fins al límit del nombre màxim de 1000 parelles. (www.marxainfantil.cat/inscripcions/) i del Club (www.cmsc.cat). Un cop efectuada la inscripció i confirmat el pagament amb targeta de crèdit  els dies 27, 28, 29 de Setembre i els dies 2, 3 i 4 d’Octubre (les escoles hauran d’enviar els llistats dels grups amb antelació a cmsc@cmsc.cat) s’ha de passar pel Club Muntanyenc de 16:30 a 19:30 h. per recollir tot el material (díptic explicatiu, la samarreta, el regal i el pitral). Es prioritzarà l’assignació dels números de pitrals als grups de les escoles. Es recomana que ens facin arribar els llistats abans del 27 de Setembre per recollir el material els dies 28 i 29 de Setembre. També tots els grups de més de 15 parelles.

Preu de la Inscripció: 15,00 € per participant. Aquest preu inclou l’aportació solidària d’1€, l’obsequi d’una samarreta per cada participant, un pitral, un regal de l’organització i l’assegurança d’accidents col·lectiva i de R.C. Per els participants socis del CMSC, amb indicació del numero de carnet de soci, el preu serà de 12,00 € per participant.