FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

4a Festa de la Cançó de Muntanya

L’Agrupació Excursionista de Catalunya va ser l’organitzadora de la 4a festa de la cançó de Muntanya, el dia 19 de maig de 1969 a Montblanc, de la trobada anual de corals excursionistes, que una vegada superades les dificultats per poder fer les trobades per part de les autoritats es poder fer en una altre lloc diferent a les tres primeres edicions.

Per primera vegada, s’interpretà la Missa dels excursionistes d’Elisard Sala. Des de la graonada de l’Església de Santa maria les corals saludaren els montblanquins amb un recital de cançons, els cantaires de la UEC estrenaren la cançó L’Escalador, poesia i música d’Elisard Sala.

S’interpretà el concert de conjunt a la Plaça Major amb la participació de les corals: Centre Excursionista de Sabadell, mestre Auladell; Cantaires de la UEC mestre Sala; Cantaires Muntanyencs amb el mestre Vila, Agrupació Excursionista Catalunya, del mestre Castelló,  Centre Excursionista de Catalunya amb el mestre Perellada; la Coral Núria, dirigida pel mestre Josep Vila i Amorós; i la coral invitada, OP de Montblanc. El concert que es va concloure amb l’acte d’homenatge al mestre Pere Jordà, a qui el president de la FEEC, Francesc Martínez Massó, lliurà una placa d’argent amb el beneplàcit i aplaudiment general.