FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

45è Cross dels Esquiadors i 8a Trobada de Marxa Nòrdica (format individual i semivirtual)

Hem esperat fins l’últim moment, però finalment i seguint les recomanacions i la normativa vigent per fer front a la COVID19, no podrem retrobar-nos al Bosc de Can Deu per compartir plegats aquesta matinal esportiva que fan tants i tants anys que organitzem just abans de la temporada d’esquí.

Però no ens volem aturar, ni deixar de fer esport, ni molt menys deixar d’aportar el nostre granet de sorra a la Marató de TV3. I encara que no compartirem la cursa junts, si que volem que la feu de forma individual i que correu per una bona causa.

Aquest 2020, la 45a edició del CROSS DELS ESQUIADORS i la 8a Trobada de Marxa Nòrdica del Vallès serà individual, semipresencial i solidària. Us hi apunteu?

Com?
Inscriviu-vos a una de les dues activitats. Per correu electrònic rebreu el vostre dorsal. I podreu fer el circuit del Cross o el de la Trobada de Marxa Nòrdica des dels dissabte 21 de novembre a les 10 del matí i fins diumenge 22, a les 16h. A l’hora que vulgueu, sense límit de temps, individualment o amb el vostre grup de convivència.

Si voleu col·laborar però no podeu fer cap dels circuits, podeu apuntar-vos amb el Dorsal 0.

Participeu-hi i col·laboreu amb la Marató de TV3, aquest any dedicada a la Covid.19

En el moment de fer la inscripció, tingueu en compte la normativa vigent de mobilitat.

Consulteu tota la informació;
>> Cross dels Esquiadors: https://ues.cat/cross-dels-esquiadors/
>> Trobada de Marxa Nòrdica: https://ues.cat/trobada-de-marxa-nordica-del-valles/