FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

44a Festa de la Cançó de Muntanya

La Unió Excursionista de Sabadell amb motiu dels 100 anys d’excursionisme a Sabadell  Aquesta entitat va ser l’encarregada de la 44a festa de la cançó de Muntanya, que tingué lloc el dia 1 de juny de 2008 a Sabadell.

Hi cantaren sis corals de tot Catalunya, amb 150 participants; La Coral del Centre Excursionista del Penedès, La Coral del Centre Excursionista del Penedès, la Coral Núria de la U.E.C de Gràcia Barcelona, Coral del Club Esquí Puigmal, Cantaires Muntanyencs del C.E. de Gràcia i la Coral de la U.E. de Sabadell.

A part del repertori que va interpretar cadascuna d’elles, també van ser representades unes peces de manera conjunta. El rossinyol o Muntanyes del Canigó, entre moltes d’altres, van sonar de especialment emotives en veu de totes les corals participants a l’acte.

Era la 44a edició i també es féu a Sabadell. S’acolliren les corals a l’ajuntament, es cantà la Missa de Sant Fèlix i es va dinar a l’Hotel Verdi. La tarda la dedicaren al concert de les corals que se celebrà al teatre La Faràndula. I és que l’excursionisme sabadellenc feia 100 anys.

Les valoracions finals tant de l’organització com de la participació i del públic assistent van ser molt positives. Les paraules de felicitacions de l’alcalde de la ciutat, el Sr. Manuel Bustos, també van enorgullir i van ajudar a guardar un record entranyable de l’acte.