FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

42è Aplec Excursionista dels Països Catalans

La 42a edició de l’aplec excursionista dels Països Catalans torna als orígens i recordarà el primer aplec excursionista realitzat l’any 1977, al paratge de Pinar Pla, pròxim a la població de Fredes. L’Aplec acollirà novament excursionistes d’arreu dels territoris de parla catalana.

Enguany l’Aplec s’anomenarà Terres del Sénia, en referència al riu que és la porta d’entrada cap al massís dels Ports i la Tinença de Benifassà, un riu que uneix i que defineix una terra de cruïlla situada al mig dels territoris de parla catalana. Els participants podran descobrir la riquesa del patrimoni cultural i natural de les Terres del Sénia, amb el massís dels Ports, la Tinença de Benifassà, la serra de Montsià i la de Godall.

L’organització de l’Aplec va a càrrec de les següents entitats excursionistes: Agrupació Excursionista Alcanar, Centre Excursionista Ulldecona (Sudactiu), Centre Excursionista l’Esquetge de Rossell, Roca Miloca Excursionista de la Galera i el Centre Excursionista Refalgarí de la Sènia.

De l’1 i al 4 de novembre de 2018, es farà un programa variat i amb voluntat de donar a conèixer el territori, amb excursions amb diferents nivells, sortides culturals, exposicions, xerrades i actuacions musicals, amb la finalitat d’oferir-vos una bona estada.

Tots els detalls a la web: www.aplecexcursionistalasenia.cat

Cartell 42è Aplec Excursionista dels Països Catalans