FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

3a Festa de la Cançó de Muntanya

L‘Agrupació Excursionista Catalunya, de Barcelona va ser l’encarregat de la 3a edició de la Festa de la Cançó de Muntanya el 21 de maig de 1967, a Hostalric.

La festa anava agafant ja pes i aquesta tercera edició així es va notar doncs es va celebrar al mig del poble d’Hostalric, amb una gran participació. La Missa a la placeta annexa a l‘església parroquial oficiada pel senyor vicari; el concert de cada coral, en els porxos de la Casa e la Vila, ensems que s’intercanviaven obsequis entre l’Ajuntament i els organitzadors. El concert de conjunt es va celebrar a la Plaça Major.

Hi participaren les mateixes corals que l’any anterior, dirigides pels mestres respectius, excepte la Coral Núria, dirigida pel seu subdirector, el mestre Josep Vila i Amorós, cantaire fundador de la coral i que el mes de desembre següent es faria càrrec de la direcció al jubilar-se el mestre Pere Jordà.

Es va fer una reunió i es va acordar poder fer un canvi de lloc per la següent edició sent l’escollida la vila ducal de Montblanc.

Acabat l’acte, després d’un extens i lluït recital, tots els qui participaren al concert, cantaires i assistents, van interpretar el Cant dels Adéus, amb les mans entrellaçades, com és costum, en prova de germanor fent un gran cercle, i així es va donar per acabada la 8a festa de la cançó de Muntanya.

Cançó dels Adéus