FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

31a TRAVESSA DEL RIPOLLÈS

Distància 16KM
Entitats organitzadores

CLUB EXCTA. RIPOLL

Contacte

admin@clubexcursionistaripoll.com

Recorregut lineal d’uns 16 km aproximadament.

Sortida a les 7.30 h de la parada d’autobusos de Ripoll, per anar de Ripoll al Balneari de Montagut en bus. Arribada a la plaça del Monestir de Ripoll. Recollida de documentació a partir de les 7.15 a la parada d’autobusos de Ripoll.

Recorregut: Balneari de Montagut, Casa de Perramon, Bruguera, Sant Julià de Saltor, Sant Roc, plaça Monestir de Ripoll. Durant el recorregut tindrem esmorzar i dues zones d’avituallament.

Inscripcions: Fins al divendres 31 de maig 10 € per als socis i per als no socis federats 15 € per als no socis. Diumenge dia 2 de juny a la sortida 15 € per a tothom. Sempre que quedin places lliures al bus. Llicència temporal obligatòria 5 €. Inclou l’inscripció i l’autobús.

Les inscripcions es poden fer:

– A la nova seu del Club, divendres de 10 a 11 del vespre. Fortí de l’Estrella, carrer Pirineus 14.

– Fent un ingrés al número de compte de la Caixa 21000034680200401707 i enviant el comprovant al correu electrònic admin@clubexcursionistaripoll.com. En el correu cal fer-hi constar: Noms, DNI,  Llicència dels inscrits.

– A través d’aquest mateix gestor d’inscripcions

Reglament: Cada un s’ha d’emportar el seu got i plat. El recorregut té control d’avituallament; així i tot, és aconsellable portar motxilla amb aigua i abric. El recorregut és marcat amb cintes. Aquesta Travessa no és competitiva. Aquells que es retirin de la travessa tenen l’obligació de comunicar-ho al control més proper, o algun membre de l’organització, en cas contrari el Club demanarà danys i perjudicis per les despeses ocasionades.

 

Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’un adult.

El Club Excursionista Ripoll no és responsable dels accidents, danys i perjudicis soferts o causats pels participants d’aquesta sortida. La inscripció i la participació implica l’acceptació de tot el reglament, així com les decisions que pugui adoptar l’organització.