FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

30è Aplec Excursionista dels Països Catalans

El poble de Pollença, a l’illa de Mallorca, va acollir del 12 al 15 d’octubre de 2006 el 30è Aplec Excursionista dels Països Catalans, aquell any va ser organitzat per la Secció Muntanya del Club Pollença.

El lloc escollit per acollir tots els participants de l’Aplec va ser el camp de futbol de Can Escarrinxo, situat al costat del Port de Pollença, a la sortida del poble. Al camp de futbol on s’hi va instal·lar la zona d’acampada, que disposà de serveis de bar, amb entrepans i begudes, i una botiga de queviures.

L’organització va preparar un extens programa d’activitats i d’excursions de tots els nivells, des de Puig Tomir, Ternelles Pendent, Cuculla de Fartaritx, les Voltes del Galileu, o altres al Puig de Maria, o l’excursió pel camí vell de Lluc de caire més cultural. Excursions amb bicicleta, escalada,

A més, els organitzadors posaran totes les facilitats possibles per tal d’accedir a les abundants zones d’escalada de la contrada. Els vespres i les nits van ser per als concerts, l’intercanvi d’experiències i les conferències sobre diversos temes relacionats amb la muntanya. Com l’àudio visual conferencia sobre “el camí” a Mallorca o les actuacions com el  concert de musica Sifosis i del grup Tutu-pa.

Cartell 30è Aplec Excursionista dels Països Catalans