FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

26è Aplec Excursionista dels Països Catalans

Organitzat pel Grup Excursionista de Mallorca, pel Grup Tramuntana, pel Grup Excursionista Vilafranca, pel Serra Mamerra, pel Grup Excursionista Cabrit, per la Secció de Muntanya del Club Pollença, per Raig d’Artanencs i per l’Ajuntament d’Artà a les Cases de Betlem del terme d’Artà i dins del Parc Natural de la península de Llevant a Mallorca, va tenir lloc els dies 1, 2 i 3 de novembre de 2002.

L’organització va comptar amb la col·laboració del Parc Natural de la Península de Llevant, de la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears i del Departament de Cultura del Consell de Mallorca.

Tant l’organització com la participació van ser tot un èxit, amb un total de 511 inscrits. D’aquests, 242 eres de les Illes, 157 del País Valencià, 72 de Catalunya (uns 50 participants eren del CEC) i 40 de la Catalunya Nord. Cal tenir en compte que un centenar de participants no es varen inscriure, perquè tant sols assistiren en un o dos actes. Per tant en total els assistents arribaren als 600.

El Grup Excursionista de Mallorca va fer un recopilatori de les fotografies d’aquell 26è Aplec Excursionista que es poden veure al web del GEM.

Cartell 26è Aplec Excursionista dels Països Catalans