FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

2a “LA SENDERS LLIÇANENCA” 2023

Distància IT. LLARG 15.6KM; IT.CURT 6.9KM
Desnivell IT. LLARG 390md+; IT. CURT 160md+

16 D’ABRIL DE 2023  EDICIÓ de “LA SENDERS LLIÇANENCA”,

CAMINADA POPULAR PER LLIÇÀ D’AMUNT. La Senders Lliçanenca, és una caminada, no competitiva, circular, oberta a tothom, amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer els senders lliçanencs degudament senyalitzats al poble, i altres camins i corriols de gran interès que tenim a Lliçà d’Amunt.

El lloc de sortida i arribada serà des del Pati dels Galliners Vells (C/. Barcelona, 25 de Lliçà d’Amunt). Constarà de dos recorreguts, un de Llarg de 15’6 km i 390 m de desnivell positiu i dificultat moderada, i un de Curt de 6,9 km i 160 m de desnivell positiu i dificultat fàcil. El recorregut Llarg i el recorregut Curt estan ubicats en el sector de la Serra, i enguany sobre la base del sender local de PR-C 34 de Palaudàries.

Els horaris de les sortides seran els mateixos i esglaonats.

De 8 a 9 h matí. Les acreditacions seran a partir de les 7:45 h, i caldrà presentar un document que acrediti la persona participant Les persones federades (FEEC 2023), caldrà que presentin la targeta federativa vigent. La inscripció només serà anticipada i per internet, amb termini fins al dia 13 d’abril de 2023. La inscripció inclourà un dorsal de participació, els avituallaments, l’esmorzar, una assegurança d’accidents temporal del dia de la caminada per la participació no federada, un obsequi de la Caminada i els controls de pas dels recorreguts de la caminada.

Els preus d’inscripció seran els següents: Participació: Menors d’edat (-18 anys) 10 Euros Associada a la UEC o Federada FEEC 2023 = 12 Euros. La resta de participació adulta no associada UEC o no federada = 15 Euros.

Tota la informació d’inscripcions, recorreguts, i normativa de la Caminada la trobareu al web de l’entitat: www.uecvalltenes.com. IMPORTANT: Cada participant ha de dur de casa un GOT de plàstic, pels avituallaments. En cas de no dur-ne, l’organització en pot facilitar un en dipòsit per 1 euro. US HI ESPEREM!!! Organització Trescades de la UEC VdT.