FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

1a “LA SENDERS LLIÇANENCA”, CAMINADA POPULAR PER LLIÇÀ D’AMUNT | FEEC

Agenda / Activitats

1a “LA SENDERS LLIÇANENCA”, CAMINADA POPULAR PER LLIÇÀ D’AMUNT

Distància IT. LLARG 15KM; IT.CURT 7KM
Desnivell IT. LLARG 200 md+; IT. CURT 60md+

La Senders Lliçanenca, és una caminada, no competitiva, circular, oberta a tothom, amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer els senders lliçanencs degudament senyalitzats al poble, i altres camins i corriols de gran interès que tenim a Lliçà d’Amunt.

El lloc de sortida i arribada serà des del Pati dels Galliners Vells (C/. Barcelona, 25 de Lliçà d’Amunt). Constarà de dos recorreguts, un de Llarg de 15 km i 200 m de desnivell positiu i dificultat moderada, i un de Curt de 7 km i 60 m de desnivell positiu i dificultat fàcil. L’itinerari llarg i l’itinerari curt se centrarà en el sector del rieral i l’avituallament d’esmorzar estarà ubicat al voltant l’ermita de Sta. Justa i Sta. Rufina.

Els horaris de les sortides seran esglaonats, el Llarg, de 8 a 9 h matí, i el Curt, de 9 a 10 h matí. Les acreditacions seran a partir de les 7:45 h, i caldrà presentar un document que acrediti la persona participant i el comprovant de pagament. Les persones federades, caldrà que presentin la targeta federativa vigent.

La inscripció només serà anticipada i per internet, amb termini fins al dijous, dia 16 de desembre de 2021. La inscripció inclourà un dorsal de participació, els avituallaments, l’esmorzar, una assegurança d’accidents temporal del dia de la caminada per la participació no federada, un obsequi de la Caminada i entrar en el sorteig d’uns regals oferts per establiments col·laboradors.

Els preus d’inscripció seran els següents:
Participació: menors d’edat (-18 anys); associada a la UEC i Federada FEEC = 12 Euros.
La resta de participació adulta i no federada = 15 Euros.
Tota la informació d’inscripcions, recorreguts, i normativa de la Caminada la trobareu al web de l’entitat: www.uecvalltenes.com .

IMPORTANT: Cada participant ha de dur de casa un GOT de plàstic, pels avituallaments. En cas de no dur-ne, l’organització en pot facilitar un per 1 euro. Atesa la situació especial de COVID-19, tota la participació es compromet a respectar-la, complir amb els protocols vigents i seguir les indicacions dels responsables de la Caminada.
L’avituallament de l’esmorzar del recorregut Llarg i Curt, es farà a l’entorn de St. Justa i Sta. Rufina.

US HI ESPEREM!!!