FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

1r Challenge europeu de marxa aquàtica

Després que la Federació Europea de Senderisme (ERA) hagi estat reconeguda pel Comitè Internacional dels Jocs de la Mediterrània com la federació internacional de referència de la marxa aquàtica, el comitè directiu d’aquesta disciplina esportiva dins de l’ERA ha decidit desenvolupar un circuit europeu competitiu a través d’un challenge anual.

D’aquesta manera neix la idea de tirar endavant la primera edició del Challenge europeu de marxa aquàtica, sota l’organització de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Un esdeveniment de primer ordre que comptarà amb la participació dels millors esportistes de les seleccions nacionals de França, Itàlia, Catalunya i Bavaresa. Una oportunitat única per veure per primera vegada al nostre país els cracks d’aquest esport que va néixer a França l’any 2005 i que des de fa quatre anys ha aterrat amb força a Catalunya, amb cada vegada més clubs i esportistes practicants.

Durant tres jornades, entre el 23 i el 25 de setembre de 2022 la platja del Rastell, situada al municipi de Roses (Costa Brava; Catalunya) veurà la lluita aferrissada entre els millors esportistes d’aquesta disciplina en les proves de 200 metres binomi masculí i femení, 50 metres individual amb rem masculí i femení, 800 metres binomi mixtes i la prova de relleus 4×50 metres mixtes.

L’espectacle està garantit!