FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

invitació seminari web
invitació seminari web

Agenda / Activitats

Seminari web: Anys fent quilòmetres? Dubtes, recomanacions i mites sobre l’esport de muntanya a edats avançades.

Des de l’Àrea de Seguretat i Salut de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, organitza el pròxim 16 de gener de 2024 a les 19.30 hores un seminari web: Anys fent quilòmetres? Dubtes, recomanacions i mites sobre l’esport de muntanya a edats avançades, el qual té com a objectiu donar consells i resoldre qüestions sobre l’activitat física més enllà dels 65 anys. Amb l’eix central de la Seguretat en la Muntanya en activitats amb edats avançades

Els punts de la ponència:

  • Podem continuar fent muntanya quan som grans?
  • Com ens pot afectar la nostra edat en les activitats de muntanya?
  • Que hem de preveure abans de sortir a la muntanya?

Actuaran com a ponent el Dr. Enric Subirats Bayego, metge i muntanyenc i com a moderadora la Dra. Laura Robles Perea, metgessa i membre del comitè de Seguretat de la FEEC.

L’esdeveniment no requereix inscripció prèvia i és gratuït. La xerrada tindrà una durada de 50 minuts i a la cloenda hi haurà un torn obert de preguntes per als oients al moderador i el ponent.

Es veurà en directe a través del canal YouTube de la FEEC.

Us demanem disculpes perquè a causa d’un motiu de força major aliè a la FEEC, es va produir una incidència tècnica en el canal de YouTube, per això ens hem vist obligats a modificar la data d’emissió.