FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

cartell amb informació sobre el webinar, què fer quan tens una reacció al3lèrgica a la muntanya, amb fotografia d'una intervenció a un infant.
cartell amb informació sobre el webinar, què fer quan tens una reacció al3lèrgica a la muntanya, amb fotografia d'una intervenció a un infant.

Agenda / Activitats

Què fer quan tens una reacció al·lèrgica a la muntanya

El webinar s‘emitirà el pròxim dijous 27 d’abril del 2023 a les 19.30 hores amb el títol: Què fer quan tens una reacció al·lèrgica a la muntanya.

Volem informar-te que serà una xerrada i al final de la xerrada hi haurà un torn de preguntes en el qual els oients podran fer preguntes a la ponent i al moderador.

Adjuntem la invitació i l’enllaç WEBINAR: Què fer quan tens una reacció al·lèrgica a la muntanya. – YouTube

Ponent
Dr.Toni García, Diplomat en Medicina de Muntanya

Moderadora
Carme Delgado Tècnic en cures d’infermeria i Presidenta del Centre Excursionista Taradell, Secretaria de la FEEC, membre de l’Àrea de Seguretat de la FEEC

Una breu descripció dels punts:

Temporada d’al·lèrgies:
És moment en què molts de nosaltres duem a terme les nostres activitats al medi natural arrossegant secreció nasal, picor de coll…
Tot i que les al·lèrgies estacionals són molestes en una excursió, no són res en comparació amb reaccions més greus, com anafilaxi.
Una reacció al·lèrgica greu pot ser molt desagradable i potencialment mortal, per la qual cosa és important saber com actuar davant aquesta situació en cas necessari, especialment a la muntanya.