FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

bosses de brossa apilades a terra
bosses de brossa apilades a terra

Agenda / Activitats

Campanya de neteja de residus “Let’s Clean Up Europe” a la Mola

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a través de l’Àrea de Natura, se suma a la campanya de recollida de residus Let’s Clean Up Europe organitzada pel parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. El pròxim 6 de maig la FEEC col·laborarà en accions de neteja als voltants de la Mola, al Vallès Occidental.

El recorregut d’aquesta jornada discorrerà per dos itineraris, a elecció dels inscrits. El de la Mola, que fa poc més de 6 quilòmetres, pel Camí dels Monjos. I el que en fa 12, que travessa el Camí del Moliner, les Arenes i la Castellassa, i que és adaptable. Tant el lloc de sortida com el d’arribada serà el pàrquing de la Mola.

Let’s Clean Up Europe forma part de la campanya de recollida de brossa promoguda per l’Agència Catalana de Residus. Aquesta és una iniciativa d’acció comuna a tot Europa que persegueix conscienciar la ciutadania sobre l’abocament ingent de residus a la natura. A més, planifica accions de sensibilització mitjançant jornades de neteja de brossa vessada il·legalment als boscos, platges, marges de riu…

Hi haurà dos itineraris:

– Pel camí dels monjos. El de la Mola fa poc més de 6 km.

– El del camí Moliner, les Arenes, Castellassa en fa 12. Adaptable, prioritzant el primer tram: Can Torres, Cabrafiga i prop del Girbau i retornar per dalt.

Entre tots podem ajudar a mantenir neta i espectacular com és la nostra muntanya. Us animeu?!

Correu per inscripcions: area.natura@feec.cat

Lloc de sortida: Pàrquing de la Mola

Horari: 9h al pàrquing i tornada tots al mateix lloc a les 13h

Trobareu la informació també en el cartell que us adjuntem, feu-ne difusió i no dubteu en adherir-vos!