FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

XLIV Lletissonada

Distància 20 km
Desnivell + 995m
Entitats organitzadores

GRUP EXCTA. CULT. ALPI. - LLETISSONADA

Contacte

972690207
geca@geca.cat

Diumenge 05 de maig de 2024 es realitzarà la 44a Lletissonada.

Tindrà una distància de 20 quilòmetres i un desnivell positiu de 995 metres.

Com cada any, variem l’itinerari i enguany el punt més destacat de l’itinerari serà la cinglera dels Gronys, per sobre Sant Privat d’en Bas i prop del Salt de Sallent. La sortida i arribada igual que en els anys anteriors serà des de Sant Esteve d’en Bas.

Una vegada es disposi de la fitxa d’inscripció, hi haurà diversos autocars que des de les 06:15 hores portaran a tots els participants fins a Sant Privat d’en Bas, distant a 8,5 quilòmetres.

Es començarà la caminada a la plaça del poble. Hi haurà un total de 3 avituallaments i 3 controls pels quals serà obligatori passar. Informem que enguany NO hi haurà gots d’un sol ús en els controls i que cada participant haurà de portar el seu. Hi haurà porrons i càntirs.

Donar les gràcies als propietaris dels terrenys per on passem i a tots els col·laboradors que fan possible que puguem realitzar la Lletissonada.

IMPORTANT: La diferència de cost entre un Federat i un No Federat, és el cost que té el propi portal per a fer la inscripció, NO és un cost per a tenir una assegurança, aquesta cadascú l\\\’ha de tenir en compte per sí mateix. La inscripció amb dret a samarreta seran pels inscrits fins el 29 d\\\’abril a les 23:59 hores, tothom que s\\\’inscrigui més tard aquesta data fina a finalitzar la data d\\\’inscripció (1 de maig a les 23:59) NO TINDRAN POSSIBILITAT DE SAMARRETA.

Gossos: Habitualment els amics canins són sempre benvinguts. Enguany, però, cal tenir en compte que NO serà permès de portar cap gos dins dels autocars, pel que qui vulgui ser acompanyat pel seu gos haurà d’organitzar-se per sortir a peu des de Sant Privat d’en Bas tenint en compte que l’arribada serà a Sant Esteve d’en Bas. Igualment, informem que l’itinerari passa per camins alguns públics i d’altres privats i que tenim autorització dels propietaris per passar-hi exclusivament el dia de la Lletissonada, i per tant no haurien de ser de pública concurrència en els dies previs i posteriors.