FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

TRAVESSA INTEGRAL DELS PIRINEUS 2ON TRAM (IRATI-SALLENT DE GÀLLEGO)

Ja ha passat un any des que un grup de cordadenques i cordadencs es van proposar creuar els Pirineus de Cap a Cap. Van sortir del Cap Higuer amb destinació Irati, i al cap de 8 dies i de múltiples aventures, anècdotes i molt molt companyonisme, ho van aconseguir. Va ser una experiència inoblidable!!!

Continuem la nostra aventura creuant els Pirineus des del País Basc fins al Cap de Creus, i ara ens toca començar la segona etapa. Començarem a Irati, una de les majors fagedes d’Europa, situada en terres Navarreses, per acabar en Sallent de Gàllego, ja en terres Aragoneses.

En aquesta segona etapa de la transpirinenca, viurem el canvi de caminar pel Pirineu Navarrès, amb boscos frondosos, petites poblacions plenes d’encant com Ochagavia, Isaba, etc… i el Pirineu Aragonès, on ja s’ensumen les cotes més altes, i uns paisatges, vegetació i llacs més típics d’alta muntanya (com l’Ibón d’Estanés o els d’Anayet) amb uns paratges espectaculars, on veurem pics com l’Ezcaurre, Anayet, o l’espectacular Midi d’Ossau.

Seran 7 dies plens d’aventures, de racons màgics, on gaudirem de la natura en estat pur, on només haureu de carregar amb la motxilla del dia, ja que tindrem el suport dels vehicles del club, que s’encarregaran de transportar tot l’equipatge del punt de sortida fins al punt d’arribada cada dia. I quan arribem de caminar, ens espera dutxa i sopar calents, en els diferents allotjaments on anirem a dormir.

Unes vacances que de ben segur les teniu ben merescudes, i ara, ja només queda una cosa; la vols viure o deixaràs que te l’expliquin? T’esperem!!!

Si estàs interessat o interessada, posa’t en contacte amb nosaltres al més aviat possible, les places són molt limitades, i cal assegurar les reserves dels allotjaments amb prou antelació.

Nivell: Mig. Cal estar acostumat a assolir les distàcies i desnivells de cada sortida.

SI VOLS VEURE FOTOS CLICA AQUÍ

Etapes

Dia 1 (8 d’agost) Ruta per Irati

Distància: 8,1 km

Desnivell: +350 mts /-350 mts

Dia 2 (9 d’agost) EMBALSE DE IRATI – OCHAGAVÍA

Distància: 20 km

Desnivell: +600 mts /-650 mts

Dia 3 (10 d’agost) OCHAGAVÍA – ISABA

Distància: 20 km

Desnivell: +670 mts /-780 mts

Dia 4 (11 d’agost) ISABA – ZURIZA

Distància: 17,5 km

Desnivell: +800 mts / -800 mts

Dia 5 (12 d’agost) ZURIZA – AGUASTUERTAS

Distància: 15 km

Desnivell: +900 mts / -750 mts

Dia 6 (13 d’agost) AGUASTUERTAS – CANDANCHÚ

Distància: 17,50 km

Desnivell: +750 mts /-500 mts

Dia 7 (14 d’agost) CANDANCHÚ – FORMIGAL

Distància: 17 km

Desnivell: +800 mts /-650 mts

INSCRIPCIÓ OBERTA: Places molt limitades. Per tal d’assegurar-vos plaça al allotjament, recomanem que us inscriviu quan abans millor.

Preu de coordinació i guiatge:

Socis: 290€

Socis *30*: 285€

Socis “60”: 280€

No Socis: 300€

No Inclou: Allotjaments i transport que es pagaran durant la travessa.

Preu dels allotjaments en règim de mitja pensió: 240€ aprox.

Preu del transport: 80€ (inclou tots els desplaçaments els 7 dies).