FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

Travessa solidària #montblancmóra24

3 de febrer 2024 - 6 h - 18 h

Montblanc

Preu Federats FEEC: 10 € / No federats FEEC: 16 €

Entitats organitzadores

CLUB EXCTA. MONTBLANC

Contacte

info@travessessolidaries.cat

Es tracta d’una travessa solidària que es pot fer la distància que es vulgui sempre que estigui entre dos nuclis poblats.

Surt de Montblanc i es dirigeix a Prades, Albarca, la Morera del Montsant, Cabacés, la Figuera, el Molar, Garcia, Móra d’Ebre i Móra la Nova.

Gairebé segueix el GR 171 completament. Es travessa el Paratge Natural de Poblet i el Parc Natural de la Serra del Montsant. Passa per llocs emblemàtics com la mola d’estat, tossal de la Baltasana, santa Maria del Montsant, Pi de la Carabasseta, Toll de l’Ou, Roca Falconera, Morera del Montsant o la Cartoixa d’Escaladei.

Una vegada inscrits, ens posarem en contacte a través del telèfon o correu perquè escolliu el tram a realitzar i coordinar-nos a través del grup de WhatsApp. També hi haurà habilitat un sistema de transport per a portar-vos i recollir-vos del punt de sortida.

Hi ha avituallaments sòlids i líquids a tots els nuclis poblats. A Móra la Nova hi haurà un avituallament final i una fi de festa. Al nostre web trobareu vídeos, imatges i el track de la travessa. Seguiu tota l’activitat a @travesses.solidaries i www.travessessolidaries.cat.